Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A cékla, meg brokkoli meg az...

A cékla, meg brokkoli meg az ilyen leveket h kell csinálni? Meg is kell főzni, vagy csak egyszerűen beteszem őket pucolás után a gyümölcscentrifugába?

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 16:07
 1/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Szeretném még megköszönni mindenki segítségét (volt aki tényleg nagyon nagyon hasznos választ adott) Április környékén tettem fel egy kérdést, hogy hogy is kell fogyókúrázni, mit kell csinálni stb mert akkor még fogalmam se volt, de veletek és pár oldal segítségével megtanultam és le is fogytam.

166 cm és 58 kilo vagyok nekem ennyi elég, már nem fogyókúrázok, tartani szeretném (és soha többé nem elhízni 75-76 kilo voltam)

nos egy utolsó kérdésem lenni a reggeli szeretném zöldséglével kiegészíteni de úgy h magamnak csinálom mert 800-1000 ft a zöldséglevek és az egy kicsit sok, csak nem tudom h hogyan kell csinálni

pl sárgarépalé egyszerűen meghámozom és gyümölcscentrifugába beteszem?

köszönöm ha válaszoltok rá, és köszönöm a sok tanácsot és biztatást mert sikerült rettentően jól érzem magam, tegnap voltam orvosi vizsgálaton és minden érték kiváló lett:)

2010. nov. 18. 16:11
 2/3 anonim ***** válasza:
igen, csak úgy nyersen beleteszed :) de pl répalevet én úgy szoktam, hogy egy répa, egy szelet alma, finomabb így :)
2010. nov. 18. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:
én a brokkolit tonhallal szoktam összeturmixolni. mennyei. Fagyott brokkolival a legtutibb, nyáron kíválló frissítő. nem főzöm, meg ilyenek.
2010. nov. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!