A főtt brokkoli és a paradicsomos káposzta diétás?
Ha megfőzöm a brokkolit, és olvasztok a tetejére sajtot..nem sokat, csak kb 50 g-ot, és reszelve, h az egészet befedje.
A másik pedig a paradicsomos káposzta. Cukor nélkül csinálom, vagyis édesítőszerrel, rántás meg ugye nem kell bele..Elméletileg diétás, de nem tom mennyi kcal van benne.
Szerintem a sajt zsiros. Mindegyik. A "zsirszegeny" is - a zsirszegeny sajt az olyan majdnem, mint a zsirszegeny szalonna. Gondolj bele, mibol keszul a sajt - es rajossz, hogy zsirszegeny sajt az marhasag. Vagy nem sajt.
A paradicsomos kaposzta egesz jo, de az edesitoszer vegyszer.
Nekem az valt be a legjobban, hogy a zoldsegeket (ha nagyon muszaj, akkor) megparolom so es minden izesites nelkul, de csak felig, majdnem nyersen maradnak (pl. sparga, karfiol) De a legtobb zoldseget nyersen eszem, pl. kaposzta, sargarepa, paradicsom, zoldborso stb. Sokkal jobban jollaksz tole, mint fozes utan, sokkal tobb vitamin marad benne, es a so hianya miatt is sokkal egeszsegesebb (plusz felfedezheto a sargarepa es a zoldborso termeszetes edessege, a kaposzta sajat ize, meg ugy altalaban mindenfele etel ize jobb fuszerek nelkul. Probald ki - nekem ez valt be :-)))
(18 kg/egy ev, de nem is akartam gyorsan fogyni, mert a gyors fogyas utan ugyis csak visszajonnek a kilok)
Nyugodtan edd meg a sajtos brokkolit is. Tökéletes! Ha a zöldség mellé nem eszel zsírt, cseszeheted a zsírban oldódó vitaminokat, hiába marad benne a zöldségben, mert párolgatod. Azon kívül fehérjére is szüksége van.
Nem lehet eszetlenül diétázni.
Mindkét kaja megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!