Hogyan fogyhatnék 10 kg-ot? 170 cm vagyok és 51 kg naponta 300 kcal körül eszek és azt is gyümölcs-zöldségböl és minden nap tornázok 45 percet és úszni járok hetente egyszer mit csináljak még,?
Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 09:53
11/34 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=7umojyvQoTw
AJÁNLOM FIGYELMEDBE! MEG MINDENKINEK, AKI ILYEN HÜLYE KÉRDÉST TESZ FEL A FOGYÁSSAL KAPCSOLATBAN!
Nani
12/34 anonim válasza:
300kcal mellett lehet mozogni... bár én egy időben 500kcalt ettem és én is tudtam 1,5órát aerobikozni!!! Am üzenem a kérdés írójának... barátnőm is kb170cm és 47kg és utálja, hogy ilyem vékony, de nem tud hízni!!! Én a helyedben nem fogynék... tiszta anorex leszel!!! Nem tudom, hogy hány éves lehetsz...! Én vagyok 152cm és 56kg... ok hogy én fogyni akarok... na de te, már hova?
13/34 anonim válasza:
Azért mert neked volt súlyfelesleged, a szervezeted tudott hová nyúlni, de 170/51-nél nincs miből égetni.
Petranova
14/34 anonim válasza:
azért bunkó mert:
Nyugodjatok meg ez kamu kérdés............
honnan veszi?
15/34 anonim válasza:
"Petranova bunkósága megint megmutatkozott"
Akkor én kérdezem. Értem, de miért van ez a "megint"?
Mikor voltam még bunkó?
Petranova
16/34 A kérdező kommentje:
bocs ez nem kamu kérdés volt télleg ennyi vagyok és van rajtam felesleg és bocs de értelmes tippeket vártam nem ilyeneket
2009. jan. 10. 18:12
17/34 A kérdező kommentje:
ja és egy banán 92 kcal nem 300
2009. jan. 10. 18:14
18/34 anonim válasza:
Nem kapsz erre normális tippeket, nézd meg a videot és gondolkozz el!
19/34 anonim válasza:
Húha, de nem mindegy mekkora az a banán és zöld-e még vagy sárga már.Honnan szeretnél fogyni?Ne viccelj már...kérlek beszélj édesanyáddal erről.
20/34 anonim válasza:
Drága kérdés írója... mégis hány éves vagy??? Ha sokáig ezt csinálod össze fogsz esni, el fogsz ájulni rosszul leszel!!! Gondolkozni kéne!!! Egyik osztálytársam tavaly lefogyott 38kg-ra (most kb42kg, már ha van annyi, lehet csak mondja) és 150valamennyi cm, s úgy néz ki mint egy hulla!!! Nekem semmi bajom, ha egy lány vékony (én is szeretnék az lenni...) de a vékonyságnak is van egy bizonyos határa... amit te művelsz betegség!!! Mellesleg nem tudom, hogy 300kcal-on, hogy tudsz élni... atyaúristen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!