Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi, közel 2,5 km séta segít...

Napi, közel 2,5 km séta segít az alakformálásban, vagy inkább menjek busszal?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 14:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor azt kell mondanom, hogy nagyon sokan hülyék! Ti keveritek a fogyókúra és a koplalás szavakat a diétával. Az a káros, ha valaki koplal, és TÚL keveset eszik. A diéta pedig NORMÁLIS táplálkozást jelent, amit a céljaidnak megfelelően (pl. fogyás) állítasz össze minőségi tápanyag-forrásokból. Tehát nem kenyérből, pizzából és csokiból...
2010. nov. 10. 19:09
 12/17 A kérdező kommentje:
Bocsi, igazad van... de ezek szerint akkor én diétázom és mégsem fogyok, pedig már beiktattam a rendszeres reggelit, ebédet és a light-os vacsorát. Lehet, hogy valamit mégis rosszul csinálok? Vagy ne egyek/igyak semmi édeset? Tényleg, most így belegondolva milyen egy igazi diéta?
2010. nov. 10. 19:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Kevés, de jó minőségű szénhidrát: zabpehely, barnarizs, hüvelyesek, köles, quinoa, teljes kiőrlésű gabonák, de fontos hogy tényleg teljes kiőrlésű legyen. Gyümölcs mehet reggel, vagy tízóraira, esetleg ebédhez, később érdemesebb mást enni. Sok zöldség a rostok miatt. SOK fehérje: csirkemell, tojás, tonhal sós lében, zsírszegény túró, szója esetleg. Kb. lefekvés előtt 3 órával egyél utoljára, de már csak fehérjét, esetleg paradicsommal vagy uborkával.
2010. nov. 10. 20:07
 14/17 anonim ***** válasza:
az a diéta amit a kolléga leírt. azokból a tápanyagokból állítsd össze az étrendet. és a koplalással bomlik le mégjobban az izom csak elmondom. mivel nem kap tápanyagot. szal ne okoskodj hanem olvass utána és higyj azoknak akik értenek hozzá...
2010. nov. 11. 08:27
 15/17 anonim válasza:

Saját tapasztalat:

A sétával nem fogsz semmit leadni, de erősödni fogsz. Aztán ha le bírod futni ezt a távot naponta, az már segít. Hidd el, 15 kilóval kevesebb hájat se lehet izom nélkül mozgatni. Jól érezni attól fogod magad, ha felszaladsz a negyedikre, és nem fulladsz ki, na az élmény!

A "diétából" pedig nem csak az a fent írt börtönkoszt van. Az tényleg hatásos, csak van egy olyan hátránya, hogy normál ember, akinek nem ez az élete, az abbahagyja. Ez nem csak a 15 kiló leadásáig tart, mert ugye nem csak addig akarod jól érezni magad, aztán mindegy. Sokkal kevesebb erőfeszítéssel el lehet érni eredményt, ha tartósan csinálod:

- Zsemle helyett teljes kiőrlésű kenyér/zsemle, és ehhez eheted amit addig.

- Sok kenyér helyett sovány marhahús. Ettől lesz erőd naponta futni, főleg ekkora súlyfelesleggel.

- Második csoki helyett 1 kiló alma, körte... Tehát ehetsz édeset, meg kevés csokit is, csak ne nagy mennyiségű finomított cukrot.

- Kóla helyett tea édesítővel. Egyrészt gyorsítja az anyagcserét, másrészt a legtöbb felesleges cukrot az italokkal viszed be. És nem annyi hogy akkor ezután csak csapvíz, mert akkor kevesebbet iszol, az meg ugyanannyit árt. (Aki szereti az ásványvizet, az itt jól jár...)

2010. nov. 17. 07:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem sokat segített átlag napi 2x15 perc séta + kb. 10 perc könnyű torna. Meg a 9. emeletre napi egyszer fel és le. 3 hónap alatt -10kg.
2010. nov. 18. 07:58
 17/17 anonim válasza:
27%

07:50 vagyok:

Sajnos nekem napi 2 óra séta, meg alkalmanként 6-8 óra semmit se segített. El se fáradtam a végén tőle. Rosszul ugyan nem éreztem magam, de hosszabb távot futni még mindig nem tudtam. Kikapcsolódni persze jó a séta, csak sportolás helyett nem.

2010. nov. 22. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!