Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Napi, közel 2,5 km séta segít...

Napi, közel 2,5 km séta segít az alakformálásban, vagy inkább menjek busszal?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 14:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Busszal akarod formálni az alakodat?
2010. nov. 10. 14:40
 2/17 A kérdező kommentje:

Persze, kifekszem elé és majd csak megváltozik valami :-)

Dehogyis... csak a vonatállomástól 2,5 km-re lakom és arra lennék kíváncsi, hogy sétáljak-e, mert megéri, vagy menjek inkább busszal, mert ennyi séta semmit sem segít a 15 kiló súlyfeleslegemen. Így már érthetőbb?

2010. nov. 10. 14:43
 3/17 anonim válasza:
72%
Szia, hogy ha nem sportolsz még semmit, akkor sokat segít, és nem csak alakot formál, hanem egészségesebb is leszel tőle. Úgy hogy szerintem nyugodtan sétálj csak:) hogy ha már meg se kottyan, elmehetsz valamit sportolni is. Jobb lesz az emésztésed, jobban fogod venni a napi akadályokat, és még a hangulatod is jobb lesz:) (tapasztalat)
2010. nov. 10. 14:51
 4/17 anonim válasza:
mellesleg milyen idióta emberek vannak itt..hogy ha nem tudnak normális választ adni, akkor inkább ne írjanak.... /az előző/
2010. nov. 10. 14:55
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem sportolok, sőt... Négy hónappal ezelőtt még ágyban feküdtem ( kb. 1,5 hónap fekvés volt, 2 heti kórház után ) ekkor szedtem fel magamra egy "kis túlsújt"
2010. nov. 10. 14:55
 6/17 A kérdező kommentje:
Elnézést: túlsúlyt :)
2010. nov. 10. 14:56
 7/17 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a séta, különösen mert 15 kiló felesleggel még óvatosan kell sportolni, hogy ne tedd tönkre az ízületeid.
2010. nov. 10. 14:58
 8/17 A kérdező kommentje:
Akkor sétálok :) és olyan formás combom, fenekem, vádlim lesz, hogy végre felmerem húzni a szoknyáimat :)
2010. nov. 10. 14:59
 9/17 anonim ***** válasza:
5%

Az emberi hülyeség határtalan....

Jó a tempós séta. DE csak diétával fogsz formásodni. Ha nem diétázol akkor egy gramm zsír se fog lemenni. Sétálhatsz te 15 km-t akkor se fog lemenni semmi.

2010. nov. 10. 16:22
 10/17 A kérdező kommentje:
Hát ez érdekes! Nagyon sokan azt mondják, hogy a diéta nem hogy segít, hanem még rosszat is tesz, mivel nem a zsírt, hanem az izmokat építi le. A zsír meg megmarad a szervezet tartalékának, amit továbbra is raktározzuk, ha ismét visszahízunk. Persze, az tény, hogy este 10kor ne együnk meg egy tábla csokit 2 szelet sütivel, de soha nem voltam a diéták híve, és még nem találkoztam olyan diétázóval, aki ne szedte volna vissza a "leszenvedett" kilóit.
2010. nov. 10. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!