Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék hízni,5-6 kilót...

Hogyan tudnék hízni,5-6 kilót legalább?

Figyelt kérdés

Mivel nincs "Hízókúra" témakör ezért ide írom.

164 cm és 52 kg vagyok, 16 éves és lány.

Az a problémám, hogy egyáltalán 1 kilót se vagyok képes hízni.. nagyon jók a génjeim. Persze ez pozitív dolog, mert akármit ehetek. Mindigis annyit, akkor és azt ettem amit akartam...

Egész nap eszek ha van mit, már csak unalomból is...

Viszont, sovány vagyok kicsit és emiatt a melleim se túl nagyok.. ezen szeretnék változtatni :(

Nem tudom van-e valami megoldás, hogy kijátsszam a génjeim és mégis felszedjek pár kilót?

Azt ne mondjátok, hogy egyek még hízlalóbb ételeket, mert a legzsírosabb húsoktól, éjjeli tortaévestöl és hasonlóktól se hízok soha :S

2010. nov. 8. 18:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs valami sok pénzünk, oda is évente 3szor max ha eljutok. De képes lennék egész nap azt az "ételt" (annak se nevezhetö) enni :D
2010. nov. 8. 18:26
 12/16 anonim ***** válasza:

ezzel a hízókúrával ezért vigyázz. mert párom 25 éves koráig nagyon sovány volt, bármit bármikor és bármennyit evett nem hízott egy dekát sem. aztán 25 éves kora után ez megváltozott és szépen észrevétlenül feljöttek rá a kilók. most az a baja, hogy fogynia kéne.

amúgy ha nem olyan az alkatod sosem lesz nagy melled. még a hízás sem garantálja. ismerek jópár olyan kövér lányt akiknek kis melle van. amúgy a sport a megoldás akárhogy is tiltakozol ellene.

2010. nov. 8. 18:31
 13/16 anonim ***** válasza:
A vas az nem gyógyszer!!! Az vitamin! Vény nélkül kaphatsz, akár DM-ben is. A mekis kaja nem hizlal...
2010. nov. 8. 18:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: Csak azért nem nagyon szeretnék, mert d-vitamint is szedek (amikor nem felejtem el) meg még 1 egyéb gyógyszert és nem akarok rengeteget :S
2010. nov. 8. 18:39
 15/16 anonim ***** válasza:

hát én 172cm vagyok és 56kg....(pedig nehezek a csontjaim)és épp fogyni probalok pedig vékony vagyok csak úgy jobban érzem magam.

egyáltalán nem vagy krónikusan vékony...szerintem ne akarj hízni!

2010. nov. 8. 20:25
 16/16 anonim ***** válasza:
vágod, 163 cm vagyok, és 47 kg, és még így se érzem magam vékonynak, szóval.:)
2010. nov. 12. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!