Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogynom kéne legalább 10...

Fogynom kéne legalább 10 kilót. Hogyan?

Figyelt kérdés

Kb 1 éve 62kg voltam, le akartam fogyni olyan 55-58 kilóra. Akkor pont jól néznék ki:) Hát nagyon nem jött össze a dolog sőt azóta híztam egy csomót, most 70kg körül vagyok van hogy 72 is:( Mindezt tavaly ősz óta sikerült felszednem, pedig nem ettem többet mint előtte... Fél évig szedtem fogamzásgátlót, lehet hogy attól is híztam, de már abbahagytam, de nem fogytam utána se.

Nem tudom mit csináljak, ne egyek semmit??

2011. júl. 26. 15:10
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és olyan módszart írjatok légyszi, aminek hamar meglátszik az eredménye... télen 3héten keresztül jártam heti 3szor aerobicozni de semmi hatása nem volt így feladtam
2011. júl. 26. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Diétázz és végezz egésztestes edzést. Ennél hatásosabb módszer nem létezik.
2011. júl. 26. 15:24
 3/4 A kérdező kommentje:
valaki esetleg konkrét edzéstervet tudna küldeni?
2011. júl. 26. 15:32
 4/4 anonim válasza:

kár volt abbahagynod az aerobicozást, mert meg lett volna az eredménye...

egyél keveset, de sokszor, hogy pörögjön az anyagcseréd (pl. vajas kenyér reggelire, yoghurt uzsonnára. stb.)

egyél egészséges dolgokat, például gyümölcsöt és zöldséget, kerüld a gyorsételekt és mindenképpen SPORTOLJ

2011. aug. 19. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!