Hogy, melyik módszerrel tudnék súlyos szivbetegen 25 kilót lefogyni? Mozogni is csak minimálisat tudok.
Figyelt kérdés
jan. 21. 19:35
11/11 anonim válasza:
#10 köszönöm, hogy leírtad. Nem vagyok orvos, így csak google-ba írtam be, hogy egy kis képet kapjak, az alapján valóban a diéta kb az egyetlen megoldás. Mivel elég súlyos dologról van szó, érdemes lenne egy hozzá értő dietetikust felkeresned. Háziorvos, kardiológus jó eséllyel nem fog étrenddel foglalkozni. A diéta alapjait leírtam a 7-es kommentemben, viszont nem ismerem a gyógyszereket, amiket szedned kell, és még az ismeretük esetén is csak ugyanazt tudnám tenni, mint az állapotoddal: beírom google-ba. Szóval nem hiszem, hogy laikustól tudsz jó tanácsot adni. Komolyabb gyógyszereknél már fontos, hogy mit eszel, mert bizonyos ételek akadályozhatják a hatékony hatóanyag felszívódást, extrém esetben pedig kereszt reakciókat is okozhatnak. Ritkák ezek egyébként, lehet nem is releváns a te esetedben, de hozzá nem értőként én nem mernék tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!