Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan segítsek a férjemnek...

Hogyan segítsek a férjemnek lefogyni?

Figyelt kérdés

Azt kell tudni róla, hogy szinte már betegesen eszik. Van amikor már nem bír enni,mondja is,hogy nem fér bele több, de megeszi,mert nem akarja kidobni, nem akar pocsékolni. Volt olyan is,hogy valami a hutoben mar majdnem hogy megromlott,de ő akkor is megette. Nem akarom,hogy rámenjen az egészsége, én szeretem a macko testét, de már nagyon sok felesleg van rajta és elkezdett előjönni a magas vérnyomás,hátfájás és hasonlók…

Esetleg valami tippetek vagy tanácsotok lenne?

Most nagy bevasarlaskor is o mondta,hogy ne vegyunk semmi tul hizlalo dolgot,erre o vett tesztakat, edessegeket,mert most megerte,olcso volt..

jan. 15. 21:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

100 felülés minden szex előtt úgy, hogy az ölébe ülsz...!

Na meg nem főzöl , csak egy evésre, ne legyen maradék...

Vagy ha több evésre, akkor azonnal porciózd a fagyasztóba....

Másikat ne vegyél, csak káposztát!:)

jan. 16. 16:30
 12/24 Katona Dius ***** válasza:

Én ezt úgy oldottam meg, hogy egyedül megyek vásárolni, és csak az veszem meg, ami tényleg kell. Így nincs millió édesség a kosárban fizetéskor, nincs mit "bezabálni".- Főzni is úgy főzök, hogy 1-2 napra maximum. Igen, így macerásabb nekem, de remélem, hogy adott időn belül javul a helyzet.

Nálunk mentális része nincs a dolognak, egyszerűen csak rossz féle ételeket vett (magas kalóriatartalmúakat vagy egészségteleneket), ritkán eszik egy nap, de akkor sokat, mellé pedig alig mozog.

jan. 16. 21:18
 13/24 anonim ***** válasza:
27%

Az evés pótcselekvés és örömforrás.

Na milyen öröm kell a férfinak?

jan. 17. 09:52
 14/24 anonim ***** válasza:
kenyszeres evo. ez olyan mint az alkoholizmus . ameddig az egyen nem erzi hogy le kell allnia addig szelmalomharc az egesz sajnos.
jan. 17. 10:53
 15/24 A kérdező kommentje:
Egyébként nárcisztikus pszichopata, lehet ez az oka?
jan. 20. 08:41
 16/24 anonim ***** válasza:

Na, egyre jobb. Váratlan fordulat, nem illik a képbe. Nárcisztikus pszichopata nem kényszeres evő. Ő jól érzi magát úgy, ahogy van, csak a környezete nem. Van valami okod rá, hogy mért mentél egy nárcisztikus pszichopatához és mért maradsz vele? Mért is akarod megmenteni?

A "szeretem" nem válasz, akkor itt veled kell foglalkozni, nem a férjeddel!

jan. 20. 08:45
 17/24 A kérdező kommentje:
Ezt csak az értheti,akinek volt már ilyen kapcsolata. Egyébként 2napja szöktem meg tőle,összevert,így a kérdés már nem aktuális. Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
jan. 20. 09:13
 18/24 anonim ***** válasza:
Nade ha ilyen állapotok vannak, akkor mégis mért azt a kérdést írtad ki, hogy hogy segíthetnél neki abban, hogy ne egyen annyit, amellett, hogy úgymond "szereted a mackós alkatát" (egy brutális állatnak?), ahelyett, hogy hogy szabadulhatnál meg tőle?
jan. 20. 09:42
 19/24 A kérdező kommentje:
Mert sajnaltam es segiteni akartam, mert kozben o a tenyeren hordozott, de kozben sosem voltam jo neki, csak birtokolni akart,csaladtol eltiltott stb.
jan. 20. 10:13
 20/24 anonim ***** válasza:
Mit sajnáltál valakin, aki a legkevésbé se sajnálatra méltó? Hány évig szenvedtél mellette?
jan. 20. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!