Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 65kg sok egy 168cm magas nőnek ?

65kg sok egy 168cm magas nőnek ?

Figyelt kérdés

#Testközelből
jan. 2. 16:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha nem érzed soknak, akkor nincs vele teendőd. :), csak arra ügyelj, ne legyél több, mert gyorsan lesz a 65 ből 70...

Nekem az ízületeim miatt a 60-63 kiló a lélektani határ (169 cm), ott elkezdenek fájni, de... ezzel nem tehetek semmit, sajnos.

jan. 5. 11:58
 22/25 anonim válasza:
65%
Nem sok. Egy ilyen nő szexi. 70 kiló is belefér.
jan. 5. 14:59
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előbb írták, a kor sem mindegy, bár egy érett nő már nem tesz fel ilyen kérdést.
jan. 5. 15:21
 24/25 anonim ***** válasza:
Teljesen oké, főleg ha sportolsz is.
jan. 5. 23:26
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem alkat és kor kérdése is. 170 cm vagyok, most épp túlsúlyos (75 kg), a célom kb. 65-68 kilóig lemenni. De 65 alá már nem. Évekkel ezelőtt egy betegség után lefogytam 60 kilósra, borzasztóan néztem ki, mint egy csontkollekció (mert egyébként széles a vállam, a hátam, nagy a mellem), mindenki azt mondta, hogy betegesen sovány vagyok. Ez a 75 kiló sem látszik annyinak, de azért ez már sok. :)
tegnap 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!