Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 65kg sok egy 168cm magas nőnek ?

65kg sok egy 168cm magas nőnek ?

Figyelt kérdés

#Testközelből
jan. 2. 16:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%
Na már megint a 175 centis csajok.. minden ilyen kérdésnél van legalább 1-2 ilyen, aki 175 felett van és 50 kiló 😀😀
jan. 3. 07:32
 12/24 anonim ***** válasza:
56%
11: 60-65 kiló az 50 közelében sincs.
jan. 3. 09:18
 13/24 anonim válasza:
89%

Én 167 magas vagyok és 63-4kg.

Aktívan és versenyszerűen küzdősportolók már évek óta.

Vastagabb a combom és van egy kis hasam, viszont nem vagyok se túlsúlyos sem pedig elhízott. Ahogy gondolom te sem.

Amíg jól érzed magad a bőrödben addig semmi szükség arra hogy leadj a súlyodból:)

jan. 3. 09:30
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
Ha soknak tűnik sportolj de ne fogyózz
jan. 3. 09:36
 15/24 anonim ***** válasza:
40%
Még belefér, de már ne hízz.
jan. 3. 10:57
 16/24 anonim ***** válasza:
55%

Van egy nagyon-nagyon általános formula, a BMI, ami alapján rendben van a súlyod. Ez magasság/kg alapján működik. Találsz ilyen kalkulátorokat a neten.

Ami a gond a BMI-vel, hogy nem veszi figyelembe a test-izom arányt. Azonos BMI-vel rendelkező, azonos nemű és korú emberek között is látványra óriási lehet a különbség, ha az egyik inkább izmos, a másik inkább zsíros. Azonos súlyú izom és zsír közül az izom térfogata kisebb, tehát az izmos lesz a vékonyabb és nyilván tónusosabb is. Itt nem kell óriási felfújt izmokra gondolni, hanem formás comb, kar, fenék.

További szempont lehet, hogy milyen a csontozatod: nem a csont súlya miatt, hanem pl ha szélesebb a csípőd és/vagy a vállad, akkor több kg is “elfér” rajtad.

Ha elégedett vagy a testeddel, akkor ne fogyózz, nincs rá egészségügyi ok.

Ha elégedetlen vagy, akkor érdemes lehet belőni pár kg fogyást. 5 kilót kényelmesen le tudsz adni 2-3 hónap alatt, enyhe kalóriadeficittel és mozgással.

jan. 3. 11:18
 17/24 anonim ***** válasza:
43%
Miért van mindenki lepontozva, aki azt írja, hogy kicsit sok? Meg felpontozva az, aki azt írja, hogy pont jó? Egy ötven körüli nőnél szerintem jó, de egy csinos fiatal lánynál tényleg picit sok. 2-5 kiló mínusz, és tökéletes.
jan. 3. 12:12
 18/24 anonim ***** válasza:
73%
Testalkattól függ. Ilyen magas vagyok, de vékony csontú, nem izmos. 65 kg-nál már kb. félidősnek kinéző terhes hasam van, a hátamon redőzik a hurka, pedig BMI szerint jó a súlyom. Én 56-58 kilósan érzem jól magam, de ha valaki nagyon izmos, sportos, lehet jó a 65 is
jan. 3. 12:41
 19/24 anonim ***** válasza:
51%
#17 igazad van, de szerintem azért mert elég sok anorexia-gyanús kérdés van itt a fórumon, és ez egy ilyen “ellenreakció”. Nekem is írtak már itt, hogy minek akarok még fogyni, pedig közelében sem vagyok soványságnak egyelőre (12 kilóval vagyok a bmi-m alsó határa fölött), nem nézek ki rosszul már, de szeretnék még jobban kinézni (elfogadva és nem lenézve azt, aki máshogy érzi magát szépnek).
jan. 3. 13:37
 20/24 anonim ***** válasza:
61%
Kb onnantól kezd jó lenni.
tegnapelőtt 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!