Napi 10 perc tornagyakorlat tud valamit segiteni?
Pl nagyon intenziv, ez hosszutavpn hoz varmifele eredmenyt?
Es persze napi 10 perc.
Mellette rendes etkezes.
#10 ikreket szültél úgy,hogy volt mellette egy totyogód?
Na nekem az volt a legbrutálisabb időszakom. A leszaladok a konditerembe pedig értelmezhetetlen, a legközelebbi edzőterem tőlünk fél óra kocsival (ha nincs csúcsforgalom se dugó)
Ettől függetlenül én is úgy gondolom,kétszer fél óra kellene inkább,mint így tíz percezgetni,ez az atoltozes plusz bemelegítést se foglalja magában. Legyen kétszer negyvenöt perc,ebben van bemelegítés,nyújtás,plusz fél óra érdemi munka. Én inkább ezt heti háromszor mondanám,mint kétszer.
Egyébként egészség szempontjából persze hogy ér tíz perc is. De ne durr bele,bemelegítés nélkül és kapkodva csak sérülés lesz.
Fogyáshoz meg tetszik nem tetszik,diéta kell elsősorban. Az edzés segít,hogy megmaradjon az izmos,tinusosabban fogyj,de nincs az az edzés,ami egy szar diétát ellensulyoz
(Zárójel,hogy én nulla sporttal fogytam le. Nem azért mert nem akartam volna,de egyszerűen tényleg nem volt módom következetesen edzéseket beiktatni. Van az az eélethelyzet. )
"ikreket szültél úgy,hogy volt mellette egy totyogód?"
Nem én szültem ikreket, hanem a feleségem, de valóban nem volt mellettük még egy totyogó, viszont beletrafáltál. És ekkoriban másodállásban dolgoztam, napi 4 órát utaztam, ápoltam apám, építkeztünk, és egyéb könnyű dolgok, mégis heti háromszor edzettem valamit.
"legközelebbi edzőterem tőlünk fél óra kocsival"
Amikor nem volt lehetőségem elfutni a konditerembe, akkor itthon pumpáltam a kézisúlyzóimmal, vagy tekertem valamennyit a szobabiciklit, úgyhogy ezt hagyjuk.
"ne durr bele,bemelegítés nélkül"
Írjátok ezt a bemelegítés dolgot, de a valóságban nem igazán tudom elképzelni, hogy mindössze 10 perc alatt milyen komolyan vehető sporttevékenységet lehet végezni, amihez ennyire be kéne melegíteni.
Kérdező, hány éves vagy, hány kiló a súlyfelesleged, milyen az életmódod, mi a célod a 10 perccel?
És miből állna ez a mozgás?
Szuper jó! Minden perc mozgás egy perccel több mint a nulla.
Fogyni önmagában nem fogsz de egészségesebb az leszel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!