Van valakinek kedve Fogyózni? És holnap kezdem el, és arra gondoltam a féle verseny lenne. Na? :-) )
Figyelt kérdés
Mindenki leírja hány kg és hány cm. És felvesszünk mindenkit msn-re és mindig közös(beszélgetés lenne). Ott megoszthatjuk a tapasztalatinkat, és mit tanácsolunk egymásnak, esetleg lelket öntünk azokba akik esetleg feladnák. Várom az ötleteket is-. :-)2010. nov. 7. 11:13
31/33 anonim válasza:
Az nem is baj h ettél hungarocelt :D és joghurtot na meg sütőtököt.. én attól próbálok tartózkodni h kenyeret egyek este.. meg mondjuk a reggeli zsöminek csak a felét eszem meg.. na jó régen volt h 2-t is.. de most csak felet! :D Egyél sok fehérjét úgy látszik nálam az működik.. állandóan joghurt..tejföl..sajt.. és már megint lement 0,5 kg!! :O
33/33 anonim válasza:
Nyáhá, elromlott a mérlegünk, úgyhogy nem tudom magam megmérni, aminek azért örülök is, ugyanis Bécsben voltunk 3 napot, és ki tud ellenállni a fánknak, a puncsnak? Én nem tudtam, az biztos :D
Ma 3 szelet rántott halnál tartok, és úgy 4 deci ásványvíznél, húsleves, vadpörkölt lesz az ebéd, aminek a második felét asszem kerülöm :)
Jó lenne ma valamit alkotni a sport terén is, de még át kell gondolnom, hogy mi legyen az :)
Kinga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!