Van valakinek kedve Fogyózni? És holnap kezdem el, és arra gondoltam a féle verseny lenne. Na? :-) )
Sziasztok-sziasztok!
Én is csatlakozhatok? Későn szólok de már diétázok pár napja és jó ha támogatjuk egymást! Nem merek ráállni a mérlegre..keveset eszek.. sök zöldséget, gyümit... muszáj enni néha zsömit mert elvonási tüneteim lennének nélküle! :D És azért adnám fel a diétát.. Sőt mindenből eszek kicsit ha tényleg megkívánom.. Amúgy meg ha van időm tornázok!
Lehet, hogy az agyad nagyon ráállt a dologra :)
Én egyébként nagyon bűnöztem mostanság (lelki válság, ami nálam töménytelen csokizabálással heverhető ki), de tegnap azt vettem észre, hogy ohh, nem kívánok annyit, amennyit eddig :) És ez tök jó :)
Hajráá!
Hát nemtom.. de mikor melegszendvicset eszek meg ilyeneket és másnap fél kilóval könnyebb.. :) Am nemtom milyen lelkiválságod van.. de sztem az erőt adhat ha fogysz.. utána magabiztosabb, erősebb leszel.. h megtudod csinálni és tök jó!
Aláírom h megtudjuk különböztetni egymást, szóval
Rozi:D
Ja és ma akartam a barátomnak csokit venni a "cukrosbácsinál" és álltam ott percekig h melyiket vegyem neki de nem kívántam meg egyiket se!! :D Sőt aztán ő se kapott .. :P
Rozi
Az tök jó úgy, basszus! Mázlista :)
Egyébként én sem kívánom úgy az édeset, mint ezelőtt :)
Sőt, ma anya hozott a kedvenc kiflimből hatot, és meg bírtam állni, hogy ne egyek belőle, ami nálam hatalmas szó! :D Igaz, hogy begyűrtem két joghurtot és egy pici sütőtököt (a sült gesztenyéhez hasonlóan a gyengém... :D) így estére, de ma fogorvosnál voltam, és úgy éreztem, hogy ennyi jár! :D
És megkóstoltam a natúr hungarocellt (puffasztott rizs v. búza), és nagyon bejön :) Már csak a napi 2 liter folyadékra kellene rászoknom... :D
Kinga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!