Van valakinek kedve Fogyózni? És holnap kezdem el, és arra gondoltam a féle verseny lenne. Na? :-) )
Nekem is lenne kedvem hozzá, bár nem vagyok túl idős, és nem is egy konkrét diétát akarok... :)
Viszont örülök, hogy valaki feltette a gondolataimban vergődő kérdést :D
A fiatal válaszadó vagyok... :D Nekem otársam végigcsinálta, 68ról 58 kilóra lefogyott, sportolt is mellette sokat, de szépen visszacsúsztak rá a kilók, pedig nagyon figyelt az étkezésre, és a sport is megmaradt, tehát én nem vállalnám be :) Rubint Rékával pedig vigyázz, mert én úgy olvastam, hogy inkább szálkásít, mintsem fogyaszt :) Úgyhogy szerintem keress mellé valami kardiót is :)
Én Norbi Kiképzésére fogok tornázni, mellette szálkásításképp pilatesezni fogok :)
Amúgy 15 éves lány vagyok, 172 centi és 68 kiló :S
Nos, akkor mi lesz? :)
A Leg Magic egyébként egy jó gépezet, de nem olyan könnyű használni, mint a tvben mutatják :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!