Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok reggelente...

Miért vagyok reggelente farkaséhes?

Figyelt kérdés
Nem számít, este mennyit ettem, reggelre nagyon éhes leszek és muszáj szinte rögtön ennem, nem is keveset - eszek tojást, joghurtot, bulgurt/kuszkuszt, zöldséget gyümölcsöt -ez egy átlagos reggelim, nagyobb adag mint az átlag, a kalóriám felét biztos itt viszem be. Nincs baj a súlyommal (165 cm 57 kg) de ez kicwit aggaszt. Kb 5 éve egyszer csak ráállt erre a szervezetem, előtte nem volt gond ha pl 3 órával kelés után ettem, mostmár lehetetlen. Egyszer próbáltam kényszerből, mintha refluxom is lett volna utána és hasfájásom, talán emiatt.

dec. 27. 16:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Én akkor vagyok éhes reggel egyből ébredés után, ha még ettem alvás előtt.

Ha órákkal előtte, reggel semmi.

dec. 27. 16:33
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Inzulintermelési probléma is lehet. Nálam ez volt.
dec. 27. 16:48
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Mi aggaszt azon, ami nem probléma? Persze, hogy éhes vagy, ha már 12 órája nem ettél. És gyaníthatóan akkor is csak keveset.
dec. 27. 21:36
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Vércukrodat mérd
dec. 27. 21:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig éhes vagyok reggel, sose gondoltam ezt problémának. A vércukrom, labor rendben, a súlyom is, egyszerűen csak gondolom beállt a szervezetem arra, hogy ébredés után reggelizek.
dec. 28. 08:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is mindig éhes vagyok reggel, de ez tök normális.

Vércukrom, labor rendben, viszont kb félórával ébredés után ennem kell. Ezt hívják reggelizésnek, teljesen rendben van.

Az lényegtelen, hogy előző este mennyit ettem, akkor is éhes vagyok.

dec. 28. 17:05
 7/12 A kérdező kommentje:
De az szerintem nem az , hogy reggel meg kell ennem kb 1200 kalóriát . Mostanában inkább megeszek 1400 at a maradék 600-at délután, de legszívesebben mindet megenném reggel ébredés után.
dec. 29. 09:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a napi keretedet nem éped túl, akkor tök mindegy. Nincs jelentősége az ékezések napszakjának. Mért lenne? De az, amit felsoroltál - bár mennyiség nem volt - tojás, joghurt, bulgur, zöldség, gyümölcs, csak irdatlan nagy mennyiségnél adna ki 1400-at, a kuszkusz kivételével egyikük kalóriatartalma se éri el a 100-at 10 dekánként. Egyáltalán méred-számolod te? Ha ennél este kevesebbet eszel, még jó, hogy éhes vagy.
dec. 29. 10:26
 9/12 A kérdező kommentje:

Biztos, hogy elég,

200g kuszkusz 700 kcal

3 ek olivaolaj 250 kcal

Joghurt : 50 kcal

Zöldség és gyümölcs 100-200 kcal

3-4 tojás 200-300 kcal

Ez egy példa

Nem tudom, ez így jó e.

Utána vacsora pl.

Krumpli/rizs 300 kcal (igen, van vagy 80g rizs)

Zsiradek (olaj/vaj) 200 kcal

Csirkemell 200g 250kcal

dec. 29. 16:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Kevés a rost!
dec. 29. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!