Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok reggelente...

Miért vagyok reggelente farkaséhes?

Figyelt kérdés
Nem számít, este mennyit ettem, reggelre nagyon éhes leszek és muszáj szinte rögtön ennem, nem is keveset - eszek tojást, joghurtot, bulgurt/kuszkuszt, zöldséget gyümölcsöt -ez egy átlagos reggelim, nagyobb adag mint az átlag, a kalóriám felét biztos itt viszem be. Nincs baj a súlyommal (165 cm 57 kg) de ez kicwit aggaszt. Kb 5 éve egyszer csak ráállt erre a szervezetem, előtte nem volt gond ha pl 3 órával kelés után ettem, mostmár lehetetlen. Egyszer próbáltam kényszerből, mintha refluxom is lett volna utána és hasfájásom, talán emiatt.

tegnap 16:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor vagyok éhes reggel egyből ébredés után, ha még ettem alvás előtt.

Ha órákkal előtte, reggel semmi.

tegnap 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Inzulintermelési probléma is lehet. Nálam ez volt.
tegnap 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
36%
Mi aggaszt azon, ami nem probléma? Persze, hogy éhes vagy, ha már 12 órája nem ettél. És gyaníthatóan akkor is csak keveset.
tegnap 21:36
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Vércukrodat mérd
tegnap 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is mindig éhes vagyok reggel, sose gondoltam ezt problémának. A vércukrom, labor rendben, a súlyom is, egyszerűen csak gondolom beállt a szervezetem arra, hogy ébredés után reggelizek.
ma 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!