Miért vagyok általában reggelente egy jó fél kilóval könnyebb, mint előző este?
Figyelt kérdés
Ez csak az éjszaka folyamán kilélegzett vízgőz és szénoxidtól van?2023. aug. 24. 07:47
2/11 anonim válasza:
Miért méred magad ilyen gyakran?
3/11 A kérdező kommentje:
"Izzadás is lehet.."
Valóban. Bár ezt a különbséget nem csak most, hanem téli időszakban is megfigyeltem.
2023. aug. 24. 09:29
4/11 anonim válasza:
Én sem értem, miért méred magad reggel, este. Ez a fél kiló semmit sem jelent. Ennyit a mérleg is tévedhet. Egyébként általában mindenki reggel a legkönnyebb és a leglaposabb a hasa. Biztos éjjel eltávoznak a gázok :D
5/11 anonim válasza:
Alvás közben rengeteg anyagcsere folyamat megy végbe, izzadhatsz is valóban. Ahogy a szervezeted alakítja át magának a tápanyagot energiává stb. égeted a “dolgokat”. :)
6/11 anonim válasza:
Nekem ez a különbség 1 kg. Pedig alacsony a súlyom (48 kg reggel, 49 kg este). A víz, izzadás, egyéb biológiai folyamatok.
7/11 anonim válasza:
Minek kell méregetni magad este ÉS reggel is? Semmi értelme :D
8/11 anonim válasza:
Ne keressétek, hol mi anyag jött ki, mert az kb. semmi. Az anyag elég, a testhőmérsékleted abból van fenntartva.
9/11 anonim válasza:
Azért mert sz.rtál egy jó kiadósat.
10/11 anonim válasza:
Én napi 12x mérem magam, az baj?🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!