Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 68kgtól nem lehet úgy megszaba...

68kgtól nem lehet úgy megszabadulni, hogy ne ereszkedjen meg a bőröm ?

Figyelt kérdés
dec. 6. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Nem lehet. A fölösleges bőr ott fog maradni, ha szerencsés vagy akkor azért húzódik vissza, de nem mindenkinél, és akinél húzódik is egy kicsit vissza valamennyi annál is fog maradni. Le kell műteni nincs mese
dec. 6. 19:02
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem feltétlen kell leműteni, akkor muszáj, ha valakinek tényleg akkora megereszkedett bőre maradt, hogy akadályozza őt a mindennapokban, kényelmetlen, stb. Amúgy én kb. 45 kg-t fogytam. Látszik a megereszkedés, főleg az alhason, de azért vállalható, én nem műtettem meg, de már ennyi kilónál is látszik, nem néz ki úgy a testem, mint egy olyannak, aki sosem hízott-fogyott ennyi.
dec. 6. 19:59
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Válj el! :)
dec. 7. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
68 kg fogyás az nagyon sok, igen laza lesz utána a bőr mindenhol, de attól is függ a regenerálódása, mennyi idős vagy és mennyi ideig állt fenn a túlsúly. Értelemszerűen ha fiatal vagy, jobbak az esélyeid.
dec. 7. 19:23
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
Mégis hány kiló vagy es mi a nemed?
dec. 8. 04:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem. Ez olyan mértékű kitágulása a bőrnek, ami nem fog teljesen visszahúzódni, de nem kell ettől megijedni. Egyrészt ha szeretnéd megműttetheted magad, a te esetben a tb is támogatja, másrészt ha mégsem akarod a műtétet, akkor sem lesz feltétlenül olyan mértékű ami bármiben akadályoz. Ezt majd úgyis látni fogod, ha ott tartasz, kell e operáció vagy sem. Én összesen 106kgt fogytam, itt ott maradt némi bőr, de engem nem zavar, és nem akkora mértékű mint amire számítottam, így a műtétet sem vállalom be. Jól elvagyok így is, + még mindig jobb mint az elhîzás állapotában a mellékhatásoktól szenvedni és a haláltól félni. Ruhában amúgy sem látszik.
dec. 9. 22:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Ennyi súlyfeleslegnél sztem sem úszod meg a műtétet ha lefogysz.
dec. 11. 15:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Én cak tíz kilót dobtam le egy év alatt, sajnos lóg rajtam itt-ott a bőr..

azt mondja az internet népe, egy év alatt kisímul..

de ez tíz kiló volt..

dec. 13. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!