Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mínusz 46kg 12 hónap alatt...

Mínusz 46kg 12 hónap alatt elérhetem?

Figyelt kérdés
Nő vagyok és januarban akarom kezdeni a fogyast most 122kg vagyok
dec. 4. 17:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
19# miért logna a bőröd? Ez komoly kérdés??
dec. 5. 18:44
 22/24 anonim ***** válasza:

46 kg zsír eltüntetése 322.000 kalóriányi deficitet feltételez. Ez azt jelenti h egy éven keresztül kellene fanntartanod napi 882 kalóriás deficitet. Ez egyszerűen brutális és nem egészséges deficit és szinte kizárt h kibírod.

Ellenben napi 500 kalória deficit átlagban tartható, ezzel egy év alatt 26 kg zsír tűnik el, plusz távozik víz és salakanyag is, így a mérleg mutathat 30 kg mínuszt is ( vagy többet kicsivel). De ezzel bőven 100 kg alá mennél, 2-3 mérettel kisebb ruhák kellenének.

dec. 6. 21:05
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Fúha, sajnos én is azt tudom mondani hogy gyógyszeres rásegítés nélkül nem igazán megy le egy év alatt majdnem 50kiló, persze kivételek mindig vannak.

Nekem speciel a rengeteg jojó, az IR/PCOS és az őrült deficitek annyira károsak voltak, hogy kb maradt az életmód váltás, ha akkora deficitet tartottam hogy heti egy kilót fogyjak hónapokig akkor már megszűnt a ciklusom. Végül a dietetikusom életmód váltás szerű diétát javasolt inkább, arra optimalizálva hogy fogyjak is picit és a ciszták se kínozzanak. Így kb havi egy kiló ment le, de valamiért a mérések szerint könnyen izmosodok szóval optikailag jóval többnek tűnik. 102 és 104 között volt a súlyom amikor elkezdtem (elég magas vagyok), terhes lettem áprilisban, a terhességem 90kilóval indult (nem valami irdatlan fogyás de azért ezt már bőven látod a ruhaméreteden). Mivel egy életmódról van szó baba mellett is tarthattam így az átlagosnál picit lassabban szaladnak fel a kilók (35hetesen, 4 kiló plusz van rajtam). És ami a legfontosabb nem kellett abba hagyni semmi miatt, maximum minimálisan alakítani rajta. Tapasztalt jojó-sként mondom a gyorsaságnál többet számít az hogy mennyire tartható hosszútávon. Egy ekkora fogyás maraton, egy őrült cél sokmindent megnehezíthet.

Ha mégis elszánt vagy a 46kg mellett akkor endokrinológus és dietetikus tud(hát) segíteni hogy elérd a célod, ők átlátják a hormonjaidat és ha indokolt akkor rá segítenek gyógyszeresen is, bár nálam hiába a gyermekvállalási szándék, nem szerettek volna gyógyszeresen is segíteni.

dec. 7. 06:41
 24/24 anonim ***** válasza:
Szerintem hosszabb idő alatt jó lenne, ja és jó tipp fogyókúrázók most kezdünk el, nem majd holnaptol
dec. 7. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!