Hááát, nehezen. Nem kell ilyen nagyratörő terveket szövögetni. Próbáld meg, de le fog lassulni. De ha másfél év kell neki, az is jó.
tegnap 18:24
2/13 anonim válasza:
Nem.
tegnap 18:53
3/13 anonim válasza:
Nagyon nehezen, ez havi 4 kg körül lenne. Gyakorlatilag normál életmód mellett nem lehetséges, másrészt meg a böröd nem tudná követni, mehetnél leoperáltatni a fölösleget, ami nem kellemes és nem olcsó dolog.
tegnap 19:00
4/13 anonim válasza:
Bizonyos módszerekkel el lehet érni, de ilyen sok fogyást inkább 2 évre kéne ütemezni...
tegnap 19:24
5/13 anonim válasza:
És ha nem? Ha csak 16 hónap alatt? Akkor nem is váltasz életmódot, és maradsz túlsúlyos?
tegnap 19:41
6/13 anonim válasza:
Inkább 2 évvel számolj. És nem januárig várni. :)
tegnap 19:44
7/13 anonim válasza:
Szerintem 12 hónap alatt egy 35, max. 40 kg talán. A kezdetén gyorsan fog menni, de utána nem fog összejönni a havi 4 kg, egyre kevesebb súlytöbblet lesz rajtad, és egy normális napi kalóriabevitel fenntartása mellett nem fog a 4 kg havi szinten összejönni.
De mindenképp kezdd el, 1 év alatt rengeteg kilót leadhatsz és magadra sem fogsz ismerni! Lehet csak 30 kiló lesz az, lehet 35, kitudja de nézz a tükörbe, és gondold el, hogy már akkora súlyvesztéssel is teljesen máshogy fogsz kinézni, magadra sem fogsz ismerni.
tegnap 20:17
8/13 anonim válasza:
Januártól... Kedvencem...
tegnap 20:23
9/13 anonim válasza:
El, de mi értelme végig szenvedni az egészet és utána fél év alatt visszaszedni?
Mindenesetre ha belevágsz,elbacott egy év lesz a végén pár hónapig megrészegülsz az eredménytől, meg attól, hogy nem is olyan vészes, hiszen kibírtad. Aztán jöhetnek a jutalom zabálások...
tegnap 20:23
10/13 anonim válasza:
Én műtéttel fogytam le egy év alatt kb 80 kg-ot. Persze, volt miből, maradt vissza bőr, de élek, és sokkal jobb életet mint anno nagyon kövéren.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!