A fogyókúra első hetében fennáll a hízás "veszélye"?
Figyelt kérdés
ezen a héten kezdtem el fogyózni,és felszedtem fél kg-t...tudom nem sok,de ha ez így marad,akkor fogyókúra helyett hízókúra lesz :S2009. jan. 8. 14:21
1/3 anonim válasza:
A napis súlyingás 1-1.5 kg. Gondolj bele, hogy mondjuk megittál fél liter vizet, az már fél kg, és még eszel is. Ez a fél kg teljesen normális.
Ha ezen a héten kezdtél el fogyózni, még ne mérd magad, teljesen felesleges. Majd 2 hét múlva.
Petranova
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2009. jan. 8. 14:45
3/3 anonim válasza:
Szia!
Ugyan így járok énis. Egy hete diétázok, és persze az ember kíváncsi, mindjárt énis ráálltam a mérlegre és hát 1kg hízást mutatott. Na akkor kétségbe estem, de rájöttem h az első pár hétbe nem szabad ráállni mert csak elveszi az ember kedvét. Én olyan típus vagyok hogy először látszatra jobban látszik h fogytam mint kilóra. Lehet h az első egy hónapba egy kg nem fog lemenni, de külsőre már látszani fog.
Tedd el azt a mérleget, énis ezt tettem. Csak elveszi az ember kedvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!