Nem fogyókúra, hanem hízás?
Kedves "sorstárs" :)
Én is 180 voltam 10 éve, és nem tudtam a 60-at elérni...A világ változott, most örülök, hogy 90 alatt vagyok :DD
A viccet félretéve, amit ajánlok:
- Stresszmentes élet, ez nagyon-nagyon fontos
- Napi 5x-6x sok-sok fehérje, sok-sok szénhidrát, sok-sok zsír. Az étvágyaddal remélem nincs gond.
- Járj kondizni! De csak óvatosan, 16 éves korod előtt néhány gyakorlat nagyon-nagyon kerülendő, mindenképpen profi ezdőt keress, vagy nagyon olvass utána a neten. A súllyal guggolás a legeslegjobb, az tuti tömegnövelés, de sajnos nem tudom, hogy a te korodban szabad e.
nem össz vissza kell enni sokat
hanem itt is fontos hogy vitaminokat adj a szervezetednek
pl. anyukám hízott vmilyen multivitamin-tablettától is még régebben.nem azt mondom h azt vegyél, csak hogy itt a példa.
nem az a hizás lényege sem, hogy csak teletömöd magad szénhidrátokkkal és zsírokkal
Remelhetoleg meg hizol, husosabb leszel.
Egyel, sportolj, de ha ilyen vekony maradsz, akkor pedig probald elfogadni magadat igy. Mindenesetre jobb egy ilyen vekony fiu, mint egy nagyon kover, aki nem tud lefogyni, mert csak a gyomran jar az esze. Szerintem az sokkal rosszabb.
Hát multivitamint minden nap iszom, nem valami nagy adag, de nem hiszem, hogy sokat segítene. :)
Szénhidrát is jut be minden nap, délben, este vacsorára.
Nem kondizni járok, itthon edzem minden este, fekvő, hasizom, hátizom, és súlyzósás, hetente növelve egy kicsit a mennyiséget. Guggolás? Mennyire segíthetne? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!