Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ketsegbe vagyok esve, allandoa...

Ketsegbe vagyok esve, allandoan zabalok este...??

Figyelt kérdés

32 eves ferfi lettem, es hat 175 cm vagyok es 94 kg vagyok. 30 napbol 26 pt 12 oraban dolgozom, nappal ejszaka valtoban.. sportolasra minimalis az idom...orulok ha aludni tudok.

Kajara probalok odafigyelni, egesz nap megy a dolog... de este zabalok..sajnos nem birom ki... folyamatosan annyira ehes vagyok mint meg soha .. mit tegyek? Tudom ugy kell elosztani a kajat stb. .. de mikor szepen elosztottam akkor is ehen vesztem valami edessegert vagy brutal sosert...

#has #munkaidő #dagadt #Ferfi fogyokura
nov. 14. 21:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek az egy jó megoldás lehet, hogy ne tarts otthon nasit. Könnyebb megállni a boltban, hogy megvedd, mint azt, hogy kimenj érte a konyhába, mikor nagyon kívánod. Ha nincs otthon, nem tudsz ebből bezabálni. Ha tényleg annyira éhes vagy, első lépésnek legyen annyi, hogy normális, egészségesebb ételből eszel egy normál adagot.

Amúgy nem lehet, hogy napközben nem eszel eleget és azért vagy este annyira éhes? Vagy ez inkább pszichés és nem valódi éhség?

nov. 14. 21:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Éhes vagy este vagy kívánod?
nov. 14. 21:21
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Napközben nem elég kielégítő amit eszel. Vagy energiában vagy minősegben vagy érzelemben. Azt kell megfejteni hogy ott mi a gond. Tipikusan esti evés van ba túl nagy kcalnl ddficitet akarsz tartani. Meg akkor is ha tul sok mindent vonsz meg magadtol.

Meg szimplan egy nem kielegito reggelitol is lehet

nov. 14. 21:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Föl van borulva az életritmusod, azt kompenzálod az esti kajálással.

Nem tudom, hogy mi a megoldás.

nov. 15. 06:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazából az az életvitel nem normális amit csinálsz. Az életeden kell változtatnod elsősorban, ennyi munka mellett ne várj magadtól sokat. Szenvedsz pszichésen és testileg is. Pihenned kell és egy normális ütemre kapcsolni, a nélkül nem fog menni.
nov. 15. 07:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
52 éves vagyok, kb. hasonló méretekkel bírtam és ugyan ezt csináltam. Jártam mindenféle általános vizsgálaton, minden rendben, de én éreztem, hogy valami nem stimmel azzal együtt, hogy tudtam, hogy én magam is tehetek erről, mert nem bírok önmérsékletet gyakorolni. Édesre sós, sósra édes, ez ment minden este és brutál mennyiségek. Túrós csuszára csoki, aztán még egy kis tészta. Szörnyen éreztem magam. Aztán rendeződött a vércukor szintem, és láss csodát, nem vagyok kívánós, már nem érzem azt a mindent elsöprő, leküzdhetetlen vágyat a zabálásra, az édességre kaja után, este is teljesen jól elvagyok egy kis vacsival. 13 kg-ot fogytam augusztus óta, nem puffadok, lement rólam rengeteg víz. Ami még nekem sokat segített az a tehéntej termékek elhagyása. De azért arra is szükség volt, hogy az első napokban elfoglaljam magam este, hogy ne kezdjek a spájz felé masírozni. Csináltam olyan munka utáni programokat, ahol nem volt evés, viszont este 9 tájt értem haza, akkor gyorsan fürödtem és lefeküdtem, és annyira jó érzés volt reggel felkelni üres, korgó hassal. Ezt 3-4 napig csináltam, utána már nem volt gond, kibírtam.
nov. 15. 09:21
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Én most gyógyulok ki ezekből a falásrohamokból, már egy éve. Vannak még mindig napok, amikor kilengek, de ezek már egyre ritkábbak. Nekem bevált, hogy amikor enni akarok este, akkor inkább lefekszek helyette aludni. Ha nagyon nehéz napom volt vagy szorongok, akkor jógázok vagy sétálok egyet, lezuhanyozok és az kijózanító hatású. Aztán alvás.

A szervezeted estére energiahiányban szenved és ezt tévesen éhséggel jelzi, hogy vidd be az energiát, pedig elég lenne csak pihenéssel regenerálódni.

Ajánlom a témában a Csak ha érdekel youtube csatornát, ahol étkezési zavarokkal foglalkozó szakember, szakemberek erről (is) beszélnek.

https://www.youtube.com/watch?v=K3CpT9PW2NY

nov. 15. 10:16
 8/13 anonim válasza:
47%

Ha normálisan táplálkozol akkor nincs olyan hogy túlságosan kívánod az édeset

Egyél lassan felszívódó szénhidrátokat és sok fehérjét sok zöldséget és akkor nem esik le a cukrod és falsz fel mindent

nov. 15. 10:37
 9/13 anonim ***** válasza:
43%
#8 Mi, étkezési zavarosak rég túl vagyunk ezen a javaslaton. Ez már pszichés éhség, ami nem a gyomorból vagy a vércukorszintből ered. Ilyenkor az történik, hogy az agy teli gyomor és megfelelő vércukorszint esetén is jeleket küld, arra sarkallva, hogy táplálékhiány van és pótolni kéne.
nov. 15. 13:51
 10/13 anonim válasza:

A kérdésben sehol nem szerepel hogy étkezési zavarról lenne szó, úgy néz ki mint egy normális fogyózó aki nem kajál túl jól

nov. 15. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!