Tejre lehetek-e allergiás,mert állandóan fáj a fejem utána mikor iszom? Leginkább este lefekvés előtt nyomok be egy-két pohárral vacsorára kenyérrel vagy keksszel,és másnap fejfájással kellek,és egész nap nem akar múlni
Egy intolerancia akár így is jelenetkezhet, igen.
Én gluténérzékeny vagyok, és ha épp nem hasi panaszaim vannak - mármint épp megúszok egy hiábat hányás-hasmenés nélkül -, akkor 2-3 napig haszláhatatlanul kába vagyok, és-vagy migrénes fejfájásom van.
3-s.
Valamelyik nap este nem ittam tejet,és másnap tök jó voltam.
Se fejfájás se más.
40 éves koromig naponta benyomtam 0.5-1 liter tejet és semmi bajom sem volt tőle.
Most meg minden kijön miatta,legalábbis erre gyanítok mert ha nem iszom nem is vagyok beteg,csak közben meg néha hiányzik főleg este lefekvés előtt.
Ezzel pótolom a vacsora utáni édesség hiányomat,mert cukorral iszom.
7-s.
Csak azt nem értem miért,pontosabban van egy sejtésem,mert beoltottak akaratom ellenére lefogtak pár éve a kórházban.
Azóta minden szar bajom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!