11kiló mínusz 7hét alatt meglesz?
Figyelt kérdés
126kg vagyok és 11kg akarok fogyni 7 hét alatt osszejohet ? Ez ha sikerülne nagy erőt adna a további fogyashoz ami heti 1kgot jelentene hosszútávonnov. 3. 16:11
1/9 anonim válasza:
Mivel az első hetekben vizet, salakot, sót, elektrolitot, glikogént is veszítesz, nemcsak zsírt, ezért lehetséges, de ha nem adsz le 11 kilót, akkor el se kezded, és maradsz 126 kiló?
3/9 anonim válasza:
Nem, és ne is akard. Totál értelmetlen. Anélkül nincs erőd a fogyáshoz? A heti 1 kilót ne 7 hét múlva kezdd el, hanem most.
4/9 anonim válasza:
Meglehet, aztán jön a karácsony, és véged.
6/9 anonim válasza:
Csak akkor lesz meg, ha nagyon motivált leszel, peldaul pasizni akarsz, megtetszik egy fiú stb.
Tapasztalatból mondom. Sajnos csak úgy nem volt kedvem “ok” nélkül, csak magamért fogyni!
Ha nem akarsz pasizni, akkor ez a motivációs lehetőség úszott!
Már én sem akarok es vissza is híztam. Kiábrándultam, csalódtam es megint meghíztam. De már nem akarok ismerkedni többet.
Így fogyni sem tudok.
8/9 anonim válasza:
teljesen esélytelen, max vízben, de nem is egészséges ilyenen gondolkodni
9/9 anonim válasza:
Szerintem simán meglehet, aki azt írja nem, az mit csinál? Én már 2 hét alatt is fogytam 7 kilót úgy, hogy évekig nem híztam vissza. Persze, akkor fiatalabb is voltam, most már én is kezdem érezni, hogy nehezebben indul be. Ettől függetlenül 7 hét alatt 11 kg fogyás egyáltalán nem elrugaszkodott cél. Főleg ekkora kezdősúllyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!