Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ekkora súlyfeleslegnél 2...

Ekkora súlyfeleslegnél 2 hónap alatt 6kg mínusz az jó ütemnek mondható?

Figyelt kérdés

Másfél éve edzek, tehát van rajtam valamennyi izomtömeg.

170cm vagyok, 77.5kgról indultam február 14.-én, most pedig 71-71,5kg között mozgok. Ez reális ütem? Nincs rajtam sok felesleg, viszonylag szálkás vagyok már (kb 13% testzsír, a vállaim, mellemnél, bicepszemnél erek is vannak), így kb. 67-68kg lenne a határ, amire leszeretnék menni.

2023. ápr. 9. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
22%
3-as szinten.
2023. ápr. 9. 17:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt nem feltétlen értem
2023. ápr. 9. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen normális.
2023. ápr. 9. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
Ilyen feleslegnèl ez nem tűnik egészséges tempónak. Reális esélyét látom annak, hogy koplaltatod a szervezetedet. De ha neked ez jó, Akkor csak csináld. Majd kiderül mennyire lesz tartós hosszútávon, úgy is az a lényeg, nem az hogy rohanva fogyjon az ember, de asztàn nem tudja megtartani, mert rövidebb idő alatt a jobb étkezési szokások nem rögzülnek be annyira.
2023. ápr. 10. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
6 kilót adott le 2 hónap alatt. Ezen mi nem a reális?
2023. ápr. 11. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!