Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fél év alatt reális kb mínusz...

Fél év alatt reális kb mínusz tíz kiló az alábbi paraméterekkel?

Figyelt kérdés

157 cm vagyok,jelenleg 63 kg. 52-54 szeretnék lenni,mint nagyjából voltam még két gyerekkel ezelőtt. A gyerekek 3 és 5 évesek,részmunkaidős ülő munkám van. Emellett porckorongkopasom és gerincferdülésem,valamint-sajnos,ez majd valószínűleg mutve lesz- a szülések miatt tele vagyok belső aranyerrel. Gyógytornát csinálom,többnyire. Úgy gondolom amit sport terén képes vagyok és akarok,azt megteszem.

Kalóriabázisra alapozva 1200 pár kalóriát engedne,ez szerintem nagyon kevés,ennyit szerintem a gyerekeim is esznek.Ha többet írnék be,akkor még egy év múlva se fogyok le. Pár napja vezetem,jelenleg 2000-2300 kalória között eszek,igazából ezek szerint csoda,hogy csak ennyi felesleg van rajtam. A gyengém az édesség,na meg az,hogy napi átlag öt órát alszom,sajnos a kicsi még a mai napig felebreszt éjjel.

41 éves vagyok,ha ez számít. Mindenképp olyan tanácsokat szeretnék,amit hosszú távon is tartani lehet.

okt. 21. 16:40
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem. Egyrészt 2000 kalórián garantáltan nem fogsz fogyni. De ilyen kis súllyal sport nélkül 1500 felett sem.

Ráadásul utolsó utáni kilókról van szó tehát sokkal lassabb. Havi fél-1kg-val lehet számolni.

A hosszútávú módszer az életmódváltás. Egészséges étkezésbe úgyis heti 1-2x van nasi. Valszeg azzal már megindulna lefele a súlyod

okt. 21. 17:32
 2/10 A kérdező kommentje:

#1 persze,azt tudom,hogy ennyivel nem fogok fogyni,tekintve,hogy most eszek ennyit. Amikor azt írtam,hogy pár napja számolom,arra azt értettem,hogy tudni akartam,mennyit eszek most.

Mennyi kalóriát javasolsz? Sportolni ennél többet nem tudok,legalábbis komolyabbat nem. De nem feltétlenül ragaszkodom a kaloraszamllasos módszerhez sem.

Nem utolsó utáni kilók,nem fogyokoraztam eddig.

okt. 21. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Bringázni sem lehet? Az nem olyan megterhelő, mégis szépen lehet égetni vele a kalóriákat. Ha másképp nem tudod megoldani, akkor szobabicikli. De ha ez sem, akkor legalább sok-sok séta.

Én 60 kilóról fogytam 52-re. Nekem is 1200 kcal lett volna a fogyási kalória sport nélkül, de hát az iszonyú kevés, élhetetlen. Szerintem ilyen kis súlyból sport nélkül nem igazán lehet fogyni, max ha koplalsz, de ugye az sem jó, én nem is lennék rá képes. Valami kíméletes mozgásformát mindenképp kéne csinálnod.

okt. 21. 20:31
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 az aranyerek miatt sajnos nem,nem is bírnám.
okt. 21. 21:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyébként nem olyan sok kalóriát ehetnek el szerintem azzal sem! De sajnos ez csak elméleti.
okt. 21. 21:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Ohh, értem, kár. :(

Mondjuk a gyerekek miatt valószínűleg több kcal-t égetsz mint gondolnád. Szerintem próbálj meg enni olyan 1600-1800 körül, és nézd meg mi történik.

okt. 21. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:

"Sportolni ennél többet nem tudok,legalábbis komolyabbat nem. De nem feltétlenül ragaszkodom a kaloraszamllasos módszerhez sem."

Felkelsz 1 órával hamarabb és 1 órát sétálsz. Lefekszel 1 órával később és 1 órát sétálsz. Szóval de, tudnál, csak nincs annyira prioritásban, hogy időt szánj rá.

A kalóriaszámlálós módszerhez nem ragaszkodni nagy hiba lesz, mert ez az egyetlen módja annak, hogy megtudd azt, hogy kalóriadeficitben vagy-e, vagy sem.

okt. 25. 13:25
 8/10 A kérdező kommentje:

a két gyerek mellett összesen kb öt órát alszom naponta,azt sem egy részletben. De igazad van,majd még ebből is elcsipek,csak hogy setalgassak a kihalt környéken hajnalban,meg éjszaka. Ja,nem!

okt. 25. 13:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék hany éves vagy,hány gyereked van,van e hozzájuk segítséged,milyen alalsod van mellette..De mivel ez ez anonim oldal,mindenki az mond amit akar. Így nem kérdezem meg,anélkül is tudom.
okt. 25. 13:31
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

Jajj, valaki nagyon megsértődött..

Mennyi a telefonod képernyőideje? Esténként szoktál tévézni? Miért ne sétálgathatnál bárhol bármikor?

Ír valaki egy normális kommentet mindenféle rosszindulat nélkül, te meg a frusztrációdat itt vezeted le. Felidegesített a 2 gyerek,

vagy mi van?

"Kíváncsi lennék hany éves vagy,hány gyereked van,van e hozzájuk segítséged,milyen alalsod van mellette.."

Ennek mi köze ehhez? Sajnáltatni akarod magad? Ki mondta, hogy vállalj gyereket? Fegyvert fogtak a fejedhez?

Engem hidegen hagy, hogy lefogysz-e, én már lefogytam :)

okt. 26. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!