16honap alatt mínusz 73kg fogyas megoldhato?
Nem. Kb 3 év alatt reális.
A fogyás nem lineáris, főleg nem ilyen nagy feleslegnél.
És igen, lógni fog a bőröd, de ez még mindig jobb, mint 70 kg felesleggel élni.
És ha nem 16 hónap lesz, hanem 22, akkor bele se fogsz?
Nem ilyen fellángolásból akarj változtatni, mert akkor se egészséges, se tartós nem lesz.
Egyébként ez nagyon nagy mértékű fogyás. Lassabban kéne, mert utána a bőröd is nagyon bánni fogja.
Először az első 10et akard leadni. Aztán a következő 10et.
Belátható időtávokban kell gondolkozni, különben hamar elveszíted a motivációd. Meg lehet csinálni, de szerintem ez amúgy irreális cél. Én 110ről egy év alatt fogytam 60ra, de az utolsó 3 kg kínkeservesen, nagyon kevés kalóriával ment csak le. Szóval azzal a 3kgmal inkább megbarátkoztam. Neked sem kell elkeseredni, ha nem 54 leszel, hanem mondjuk 65 vagy 70. Még úgy is hatalmas életminőségbeli javulás lenne.
Ez sajnos problémás, főleg ha lány vagy, amit valószínűnek tartok.
Csúnya lesz a bőröd nagyon.
Ha kb 3 év alatt adnád le, sporttal, mozgással fűszerezve, akkor meg talán úgy ahogy.
A bőrnek fokozatosan, lassan kell összehúzódnia és alkalmazkodnia.
Ilyenkor én arra gondolok, hogy hamarabb nem jutott eszedbe? Nem volt egy pont mikor azt mondtad volna magadnak, hogy állj? Miért kellett ehhez 70kg felesleg?
Pszichésen rakd rendbe magad.
Gyomor bypass műtéttel igen.
Ismerősöm avval fogyott le, kevesebb mint egy év alatt 45 kg-t. De ezt a TB nem támogatja, így a műtét - állítása szerint - 2 millió forintba került neki. Viszont rengeteg egészségügyi kockázata van, és egy életben csak egy alkalommal végezhető el (így pl, ha a maradék csökkentett térfogatú gyomrot ismét kitágítod hatalmasra, akkor többször már nem műtenek meg emiatt). Sajnos a bőrfelesleg tényleg megmarad, annak eltávolítása is egy fájdalmas műtét.
Ettől függetlenül érdemes belevágnia fogyókúrába a saját egészséged érdekében. De igazuk van az előttem szólóknak: először kisebb célokat kell kitűzni és úgy haladni a nagyobbak felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!