8honap alatt 48kg mínusz lehetséges ?
Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 15:02
1/14 anonim válasza:
3 hét alatt dobtam le 40-et, de szerencsére már 15 visszajött.
2/14 anonim válasza:
1, azt hogy? Hány kilós voltál?
Kérdező, sztem akár lehetséges is lehet.
En júliusban kezdtem el életmódot váltani ami főképpen arról szólt, hogy CH diétázok. 105 kilóval kezdtem és most vagyok 82. Nyilván nekem már nehezebben menne le még 20 kiló, mert a magasságomhoz képest most már egész arányos lettem. Mondjuk átlagosan nézek ki, 40 és a méretem.
3/14 anonim válasza:
95kg voltam elkapott a C19, lementem 55,3kg-ra, most 70kg, a célom 80-85kg.
4/14 anonim válasza:
Attól nem fogsz lefogyni, hogy x naponta kiírsz egy ilyen kérdést.
Vagy a matekot gyakorlod?
5/14 anonim válasza:
34kgot adtam le 8 hónap alatt, és nagyon odafigyeltem mindenre. 1600-1800 kalóriával.
Igaz, ez az 34kg ez a feleslegem 90%-át jelentette, szóval függ attól, hogy mekkora a felesleg.
Ha nagy, akkor simán lehetséges.
6/14 anonim válasza:
Növi kell, az lepucol. Mellette edzeni mint az állat.
8/14 anonim válasza:
Egy év alatt fogytam 50 kilót, ennél sokkal gyorsabban nem érdemes. Nekem nem volt ez lóverseny, csak így sikerült, nekem hét fél kg volt az elképzelésem, meg 25 kiló. 48as méretről lettem 36os.
9/14 anonim válasza:
7-es élek a gyanúval, hogy növekedési hormont takar, ami baromi egészségtelen így.
10/14 NTBS válasza:
Igen, de nem biztos, hogy egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!