Heti fel kilo minusz?
165cm vagyok 58 kilo no
Par kilot le szeretnek adni (2-3)
Mivel nem erzem igy jol mgm..
3napja kezdtem es mindennap 3km futok(30 perc)
Majd itthon tavajgyakorlatokat vegzek hasra es fenekre
Reggelim:
2-3 tojas (főtt/sült)sargaja nelkul,emelle paradicsom ubroka es paprika
Ebéd:
Eppen amit fozunk persze mertekkel!
De ha nagyon "hizlalo" akk nem eszem,potolom massal mondjuk levesel sok zoldseggel
Vacsora:ubi sali
Legutolso etkezesem fel 6!
Ezutan mar nem is eszek
Szerintetek sikerul igy 7 nap alatt fogynom fel kilot?
Miért nem eszel 2 egész tojást reggelire? A zöldség leves nem ebéd, nincs benne fehérje, és érdemben kalória sem. Új kérdés, hogy mi a hízlaló ebéd? Az meg kiveri a biztosítékot, hogy az uborkasaláta neked vacsora, szigorúan fél 6-kor. Ezt eheted vacsora mellé, akár este 10-kor is, nem fogsz tőle hízni.
Ez éhezés, ilyen napi étkezés nincs 500kcal, ezzel épp nem halsz meg!
Nem ártana némi tudatosság.
Az első két válaszoló pontosan leírta, hogy mi a gond, ezt gondold át jobban - és edd meg a sárgáját is :)
Miért kellene ilyen gyorsan fogynod, ha csak pár kilót akarsz? Lehet, hogy kicsit több izom kellene csak, hogy formásabb legyél - ehhez pedig elegendő kaja (hangsúlyozottan fehérje) és súlyzós vagy saját testsúlyos edzés kellene.
Jó a súlyod a magasságodhoz az adatok alapján, de ettől még lehet rajtad kis felesleg. Ne így akarj fogyni, ez drasztikus, éhezés. Egyél többet, és mozogj sokat! (A fél óra = 3 km-t én sem értem, talán elmértél valamit.) Olvasgass utána a dolgoknak, hogy képbe kerülj, mert ha sikerül is ezt tartanod, rögtön mind visszajön majd (vagy inkább több), ha abbahagyod a diétát. Ehetsz esze fél hat után is, egészen nyugodtan!
Sok sikert :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!