Szerintetek a BioTech USA életmódváltó csomagja a jobb, vagy a PeakShop 10 illetve 20 kg mínusz csomagja?
Az életmódváltó csomagban egy növényi fehérje, egy multivitamin valamint a Thermo Dine Liquid van.
A Peaknél pedig egy állati fehérjepor (nem tudom fogja-e bírni a gyomrom), kétféle zsírégető, és egy aminosav található.
Ha mégis a peaket választom, ott van lehetőség termékmintát rendelni a fehérjéből.
Szerintem első körben elég egy jó fehérje meg egy multivitamin. Ha jól beállítod a kalóriát meg edzel akkor nem fog kelleni a zsírégető. Azt majd talán akkor érdemes használni, ha nagyon megáll a fogyás, sokáig stagnálsz stb. De ezeknek magas a koffeintartalma így nem túl egészségesek, lehetnek rossz mellékhatásai pl színdobogás érzés, hosszú távú használatnál kóros fáradtság stb.
Én személy szerint növényi fehérjét ajánlanék. Tudom elvileg rosszabb a hasznosulása, de összetételben meg jobban jársz vele, mintha tejfehérjével tömöd magad. Nekem több ismerősöm is érzékeny lett rá és utána már semmiféle tejterméket nem tudtak megenni. Nem gondolom egészségesnek eleve a tejtermék fogyasztást se, főleg nagy mennyiségben, de ez más kérdés. Nem véletlen, hogy allergén anyagokként vannak feltüntetve mind a tejfehérje mind a laktóz.
(Nem vagyok se vega se vegán mielőtt valaki ezt hinné)
Köszönöm szépen a válaszokat. Mivel elég nagy túlsúllyal rendelkezem, túl sok választási lehetőségem nincs
-gyorsgyaloglás
-tánc
-otthoni edzés
Elvileg mindkét cég biztosít edzéstervet is, ami otthon végezhető.
Ha nagyobb súlyról indulsz sokkal könnyebb fogyni, szóval feleslegesek ezek a szintetikus szarok.
Ha a napi kalóriabevitelre figyelsz akkor alapból fogsz fogyni kb 0 mozgás mellett is, szóval ne aggódj azon hogy nem tudsz intenzíven edzeni. A mozgás arra jó h kicsit pörgesse az anyagcseréd meg persze feszesebb meg egészséges leszel. Én pl azt csináltam mikor kezdtem, hogy 3-4 hétig csak diétáztam, megvártam hogy pár kg lemenjen, energikusabb legyek és utána kezdtem mozogni.
Neked a gyaloglás és otthoni gyakorlatok teljesen jók lesznek, majd úgyis érzed mikor nehezíthetsz:)
Vannak fent neten ill Youtube on komplett edzések, szerintem csak emiatt nevedd meg a dràga csomagokat. Pl Intenset edzése is tök jó kezdőknek (regisztrálsz és 2 hetente küldik a fokozatosan nehezedő feladatokat), meg én most 'getfitbyivana' videóiból csinálok meg 2-t egymás után és ez ezt heti 3-4x. De ezeken kívül is van még ezer meg egy oldal. Ezek mind ingyenesek:)
Arra figyelj hogy ne egyél túl keveset, mert attól nem fogysz gyorsabban, sőt.. Számold ki rendesen egy kalkulátorban a napi energiaigényed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!