Lehetseges hogy a BioTech USA Super fat Burnerjetol lement rolam 2,5 kg egy het alatt?
Mar ket honapja eszem kevesebbet es kondizom is. Lement 6 kg,viszont megallt,es 3 hetig stagnalt. Ezen a heten hetfon elkezdtem szedni a superfat burnert mellette futok,tornazom,dietasat eszem es hirtelen beindultam es erzem is magamon. De igy random ahogy furdok pl,hogy erzem a csipocsontom stb stb.
Ez lehetseges?
Igy mar 8 kg lement.
21/L
Milyen italrol beszelsz te?:)
Tudod mi a BioTech super fat burnerje?:)
Zsiregeto minimalis zoldtea kivonatu tabletta.
Miert szolsz hozza ha nem tudod mi az?
De érdekes hogy épp akkor indult meg a fogyás ismét amikor elkezdtem szedni :P Ráadásul egy hét alatt két kiló..:) Na de mindegy.
Én hiszem ebben a zsírégetőben. Nem azt mondom hogy nulla mozgással meg zabálással lefogysz. De ha teszel magadért akkor rohadt sokat segít ez a cucc szerintem. Elvette az étvágyam, de totálisan. Nem kívánom a csokit pl.
Egyébként NEM csak koffein zöld tea meg "ilyenek" vannak benne ;)
olvasd majd el. Rengeteg hasznos aminosav.
"De érdekes hogy épp akkor indult meg a fogyás ismét amikor elkezdtem szedni "
Semmi érdekes nincs benne. Előfordul stagnálás fogyás során. Az hogy neked akkor indult be ismét, mikor elkezdted szedni, az csupán véletlen. A legtöbb ilyen készítmény csak annál működik, aki hisz benne. Nekem, ha megállt a fogyás, egy kis CH hintáztatás is elég szokott lenni. Nem dőlök be egy táplálék kiegészítő cég reklámjának sem.
Szerintem sem véletlen találták ki a zsírégetőket. Tényleg sokat tud dobni egy jó diétán mozgás mellett.
Ha sikerélmény ért folytasd csak. Lényegében mindegy, hogy a szer használ-evagy placebó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!