Szerintetek mi az amit kizárólag életmóddal (nem plasztikával) meg lehet tenni hétköznapi nőként egy bomba alakért? Úgy kérdezem, hogy nagy az elszántságom, és képes lennék nagyon keményen küzdeni érte.
Milyen életmódot kell ehhez folytatni? Heti hány edzés, milyen táplálkozás kell egy fittness modell közeli kinézethez?
Az alapfogalmakkal tisztában vagyok, könyörgöm le ne írd, hogy kalóriadeficit. Rendszeresen edzek és diétával megszabadultam egy nagyobb feleslegtől. Átlagos vagyok jelenleg.
20, :DDD
na először is jogom van eldönteni, hogy feltöltök-e képet magamról idegen embereknek egy oldalra. Még az a suttyó is azzal jön, hogy JAJJJ neem azért amire te gondolsz...persze, te aztán ismered az oldal látogatóit, pontosan tudod, hogy épp ki olvasná a kérdést. És ha kiskorú lennék? Akkor is bátorítanál? Biztos te vagy az a tipik momzilla aki most fialt és telefossa a netet a kölykével, a pedók meg arra verik.
Másrészt nem túl jó érvelés, mert azt elvből visszautasítottam, hogy magamról egy képet feltöltsek, de arra hajlottam volna, hogy alap információkat megosszak és egy hozzám hasonló testalkatú képet linkeljek, már ki is kerestem egyébként. Ezt követően láttam meg a gyönyörű válaszaitokat, ahol a már törtöltetett kommentek elhordtak mindenféle dagadt állatnak aki a hűtőt nyitogatja esténként, és még sorolhatnám.
Pfff ezt meg ugyan honnan veszed, hogy mivel én vagyok a kérdező nekem kötelességem lenne képet megosztani, de én nem kérhetem ezt egy válaszolótól, hogy ugyan mutassa már meg mire fel. Tényleg ennyire buta vagy?
Az egész válaszod, stílusod olyan mintha most jól meg akarnád mondani nekem, csak szerintem alapvetően IQ deficitben vagy, meg teljesen egy ilyen h..lye picsa stílusban adtad elő, hogy azon csodálkozom azt nem tetted a végére hogy bibibi :D
Huh wow a stílusom a probléma, na az nem semmi. Akkor szerintem vesd össze a kettőt. 2-es válaszomban személyeskedés nélkül tényként közlöm, hogy ide nem fogok magamról képet feltölteni. További kommentek, amiket ez után látsz: dundus, kövér nő stb stb, és még mik voltak! Nem tudom, azért szerintem van egy árnyalatni különbség a kettő között nem gondolod?
Itt páran szerintem jól beleszaladtak azt gondolták, hogy valami önbizalomhiányos tinilány, akit majd jól le lehet oltani, meg hátha meg lesz az aznapi recskakép.
Nagyon nagyon ráfuttatok itt páran!
"na először is jogom van eldönteni, hogy feltöltök-e képet magamról idegen embereknek egy oldalra. Még az a suttyó is azzal jön, hogy JAJJJ neem azért amire te gondolsz...persze, te aztán ismered az oldal látogatóit, pontosan tudod, hogy épp ki olvasná a kérdést. És ha kiskorú lennék? Akkor is bátorítanál? Biztos te vagy az a tipik momzilla aki most fialt és telefossa a netet a kölykével, a pedók meg arra verik."
Na pontosan erről beszéltem, erről a stílusról.
Tovább nem is olvasom az agymenésed, neked komoly pszichiátriai problémád van. De örülök hogy mindezt leírtad, így látja más is.
Tulajdonképpen csak igazoltad azt amit írtam és hogy nem oktalan hogy olyan válaszokat kaptál amilyeneket.
ezt a stílust megelőzte jópár alávaló stílus, nem érted meg miről beszélek, vagy mivan veled? olvasd el akkor még egyszer.
Gondoltam, hogy elfogytak az érvek, csak ugyanazt vágod hozzám, amit én már megtettem, hogy jujj az a hu..e aki mondja :D dedós... hány éves vagy 13?
mivan te is szomi vagy mert nem sikerült kicsalnod képet idegen emberektől, amire kiverheted ma? jajj...
24
Te tényleg beteg vagy 😀
Mindenesetre kiderült, hogy valójában mindenki úgy beszélt veled, ahogy megérdemled.
18.
Ember!
Én jól nézek ki és nem is én pityogok, hogyan legyek bomba.
20.
Ismerem ezt a típust.
Megszabadult "nagyobb súlyfeleslegtől" proli kis jóskapisták, meg a szintjén levő nők lájkolják, dicsérik és azt hiszi, fitness modell teste lehet, csupán mert zsírt vesztett.
És mi vagyunk skizofrének.
Nagyon gáz a nő, vagy pali vagy mi ez...
22.
Recskázni egy felöltözött, nagy súlyból fogyott nőre?
Hú, te aztán jól megvagy borulva.
Segíteni akartak, de rettenetes személyise vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!