Szerintetek mi az amit kizárólag életmóddal (nem plasztikával) meg lehet tenni hétköznapi nőként egy bomba alakért? Úgy kérdezem, hogy nagy az elszántságom, és képes lennék nagyon keményen küzdeni érte.
Milyen életmódot kell ehhez folytatni? Heti hány edzés, milyen táplálkozás kell egy fittness modell közeli kinézethez?
Az alapfogalmakkal tisztában vagyok, könyörgöm le ne írd, hogy kalóriadeficit. Rendszeresen edzek és diétával megszabadultam egy nagyobb feleslegtől. Átlagos vagyok jelenleg.
na idefigyelj ProliJóska! Szerintem teljesen mindegy a kiinduló állapot, de nyilván nem te a lepkefingnyi IQ-val rendelkező fogja ezt eldönteni. Nem is értem miért reménykedtem normális válaszokban. Azoknak akik megpróbálták azért köszönöm, bár látom, hogy leginkább ők lettek lepontozva.
Én is alapvetően a testépítő étrendre gondoltam, köszi 12, végülis logikus, hogyha úgy akarsz kinézni mint xy, akkor jó ha azt követed :D
14, mindig anyádról álmodozol
15.
Egy kövér nő lefogyott és most bomba akar lenni.
Ez még mindig nincs rendben magával, azért ilyen agresszív.
Betenne egy fej nélküli, felöltözött fotót, máris előrébb lenne a válaszokban, de csak vergődik, hogy a habtestét nem kukkolhatja senki.
4.
Nem kell fitness versenyző testegy átlag embernek, ők is csak pár napig és a színpadon vannak csúcsformában.
Egy alapból jótestű nő viszont nagyon jó eredményeket érhet el, sőt lehet bomba.
De a kérdező arra sem képes, hogy legalább egy indulási súlyt és egy lefogyott súlyt + magasságot beírjon ide, vagy mell-derék-csípő méretet.
sajnos a válaszok többségének stílusa miatt ezzel lezárom a kérdést. A töröltetett válaszokat nyilván már nem látjátok, de szerintem a 14,15,16-os adott belőle némi ízelítőt. És komolyan gondoljátok, hogy ilyen előzmények után majd nyugodt szívvel feltöltök akár csak egy hozzám hasonló testalkatú képet, hogy egy ilyen body-shamer, kondipatkány gyúrósjózsi, 1 bites kalóriaszámlálós lóphaszjóska majd véleményezze?
Ne haragudj, de ha még ha kövér is lennék 15, ugyan milyen alapon lenne kizáró, hogy bomba alakom legyen. Szerintem megtörtént már párszor a világtörténelemben, hogy valaki lefogyott, aztán hosszú évek kemény kitartó munkájával bomba alakot formált. Tényleg ennyire buta vagy? Mutasd meg te hogy nézel ki, majd akkor adok a véleményedre! Na gyerünk kíváncsi vagyok honnan osztod az észt, majd akkor beszélgethetünk 14,15,16.
Látjuk most már hogy kik válaszolgatnak a topikban, szóval ezek azok akik mindegy egyes kérdésnél odahányják, hogy kalóriadeficit, meg kilométeres baromságokat másolgatnak mindenhová.
Gondoltam, hogy itt is meg mutatkozik a szintetek, ezért jártok fel ide szórakozni egy nyamvadt fogyókúrás topikba, hogy gyűlölködj meg ócsárolj. Fogalmad sincs hogyan nézek ki, de az elmebeteg skizofrén agyaddal komplett teóriákat gyártottál róla. Ez azért komoly, hogy ennyire felülreprezentált az elmebetegek száma az online térben.
Természetesen akire nem vonatkozik, az ne vegye magára.
A 11-es vagyok.
"Próbálj ki egy versenydiétát (Kiss Virág, Varga Timi). Nem biztos, hogy egészséges, de jobbat nem tudok.2
A felmenőidet pontozd le!
18
Csak az a probléma, hogy nagyon megelőzöd a témát a válaszaiddal.
"És komolyan gondoljátok, hogy ilyen előzmények után majd nyugodt szívvel feltöltök akár csak egy hozzám hasonló testalkatú képet, hogy egy ilyen body-shamer, kondipatkány gyúrósjózsi, 1 bites kalóriaszámlálós lóphaszjóska majd véleményezze?"
Az 1. válaszoló teljesen normálisan megkérdezte, hogy "Átlagos?", 100%-ra van pontozva, ergo mindenki értette mire gondolt, te pedig a 2. válaszodban rögtön kijelentetted, hogy te aztán nem fogsz semmilyen képet feltölteni, mert irreleváns (már hogy lenne irreleváns...).
Szóval ha lehet akkor ne hazudj, és ne állítsd be úgy, hogy te azért nem töltesz fel képet mert ilyen-olyan emberek vannak, meg előzményekről írsz, amikor a 2. válaszodban kijelentetted hogy nem fogsz képet mutatni, amikor összesen 1 előzmény volt, ami jelenleg is 100%-on áll és normális kérdés volt.
"Mutasd meg te hogy nézel ki, majd akkor adok a véleményedre! Na gyerünk kíváncsi vagyok honnan osztod az észt, majd akkor beszélgethetünk 14,15,16."
A 14,15,16-os válaszoló még mindig csak válaszoló, a kérdező pedig te vagy. Ha felteszel egy kérdést akkor lehetőleg ne csinálj már úgy, hogy szívességet tettél amiért te kérdést tettél fel.
Azért tetted fel a kérdést mert érdekelnek a válaszok, de válaszolni csak úgy lehet, ha az emberek ismerik a tényeket.
És ha már a stílusról okoskodsz, a 2. válaszod halál bunkó megfogalmazásban íródott, csak süt róla hogy fölényeskedsz.
Nem az a probléma hogy nem akarsz képet mutatni, szerintem mindenkinek mindegy, elfogadja mindenki, hogy így a kérdésed értelmetlen és nem lehet rajtad segíteni.
A stílusod a probléma, és így a 2. oldalra ez másoknak is feltűnt, így aztán mindenki úgy reagált rád, mint ahogyan te. Természetesen ez neked már nem tetszett, ezért kezdtél el válaszokat törölgetni...
Nyugodtan magadra veheted az írásomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!