Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mi az amit kizáról...

Szerintetek mi az amit kizárólag életmóddal (nem plasztikával) meg lehet tenni hétköznapi nőként egy bomba alakért? Úgy kérdezem, hogy nagy az elszántságom, és képes lennék nagyon keményen küzdeni érte.

Figyelt kérdés

Milyen életmódot kell ehhez folytatni? Heti hány edzés, milyen táplálkozás kell egy fittness modell közeli kinézethez?

Az alapfogalmakkal tisztában vagyok, könyörgöm le ne írd, hogy kalóriadeficit. Rendszeresen edzek és diétával megszabadultam egy nagyobb feleslegtől. Átlagos vagyok jelenleg.

nov. 1. 22:36
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
100%
Átlagos? Alak kép?
nov. 1. 23:41
 2/30 A kérdező kommentje:
biztos hogy ezen az oldalon nem fogok közzétenni semmit, másrészt a kérdés szempontjából teljesen irreleváns
nov. 2. 00:28
 3/30 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, ebben az elhízott országban az átlagos alkat azt jelenti, hogy van rajtad legalább minimum 10 kg zsírfelesleg.

Végezz súlyzós edzést, de gondolom ezzel is tisztában vagy. Tehát, mivel úgyis tudsz mindent (edzel, tisztán étkezel, figyelsz a kalóriákra), ezért csak folytasd tovább, amit elkezdtél.

Nézegess fitneszes csajok oldalait, hátha onnan is jön egy-két tipp, pl. built.by.becky, Michelle Lewin, lisafiitt

Egyébként azért az adataidat leírhatnád.

nov. 2. 03:51
 4/30 anonim ***** válasza:
76%

Hát ha tisztában vagy az alap dolgokkal, akkor azt csináld tovább. Az alak formálásához nyilván súlyzós edzés kell, legalább heti 3-4 alkalom. Ha tényleg fitness testét szeretnél, akkor érdemes személyi edző segítségét kérni. Magas fehérjvevitel és némi kcal többlet szükséges az izmosodáshoz, de gondolom ezt tudod. Így nyilván feljön vmennyi zsír is, de majd később szálkásítassz.

A megfelelő edzésen és étkezésen túl még érdemes figyelni az alvasodra, a bőrödet megfelelően ápolni, ilyenek. De a lényeg úgyis az edzés és a kaja.

Én biztosan nem akarnék fitness testet. Iszonyú nagy melót kell beletenni, és cserébe nem lesz jobb az életem. Így is jó vagyok 165/54, vékony alkat kis babahájjal. :) És ezt nem azért mondom mert lusta vagyok, én heti 10-12 órát bringázom, de az élvezet. A fitness testet elérni meg marha nagy munka, kb arról fog szólni az életed.

nov. 2. 07:39
 5/30 anonim ***** válasza:
42%
A mentális konditeremben kellene kezdeni.
nov. 2. 08:32
 6/30 anonim ***** válasza:
43%

Egyáltalán nem irreleváns a kiinduló állapot, ugyanis, nem nem minden alakból lehet bomba testet kihozni.

A legnagyobb elszántság se elég ehhez.

Ha pl: van egy nagyon keskeny csapott vállad, mellé széles csípőd (nem a zsír, hanem a csípőcsont) miatt, abból sose lesz arányos homokóra.

Vagy ha: alapból mini melleid vannak (max.A kosár) és arra neki állsz szálkásítani. Nem bomba nő leszel, hanem fiú.

nov. 2. 09:37
 7/30 retektorta ***** válasza:
79%
#2 Keress egy hasonló alkatú nőről egy képet a neten, és linkeld be azt. Egyébként fontos, hogy honnan indulunk.
nov. 2. 10:49
 8/30 anonim ***** válasza:
Mit edzel, és heti hányszor mennyi idő?
nov. 2. 12:22
 9/30 anonim ***** válasza:
26%
Tartani a mérsékelt ételadagokat. Mellette az edzés. Semmi más nem kell
nov. 2. 15:31
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

10.

Már lefogyott. Alakformálás kellene edzéssel.

Csak nem tudjuk meg soha, miből akar bomba lenni. 😂

nov. 2. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!