Éhezés nélküli fogyás,tíz kiló,tippek?
160 cm, 70 kiló,36 éves nő. Szülés után nyolcvan voltam,lement tíz kis odafigyeléssel fél év alatt,a maradék tízzel hadilábon állok már két éve. De teherbe is egyébként 65 kilóval estem. Amikor 60 kiló voltam,az volt az ideális. Sport úgy érzem van elég az életemben. Heti két aerobik,hétvégente bicikli,kirandulas,mikor mi. Van kert,sokat kertészkedek. Napi szinten elég sokat gyalogolok,mindenhová gyalog járok. Úszni imádok,de ritkán jutok el.Lehet lehetne többet belevinni,de egyrészt szeretném ha a sport megmaradna továbbra is a mozgás örömének,másrészt tisztában vagyok vele,hogy a fogyás elsősorban nyolcvan százalék diéta.
Kalória szamolast próbáltam,de fura,hogy például két kocka Milka csoki kevesebb,mint egy nagy alma,pedig az alma elvileg egészségesebb. Vagy pl a sokat emlegetett banán zabkasa...hát több benne a kalória mint egy szelet vajas kenyérben,pedig valószínűleg a zabkasa egészségesebb.
Tanácsokat szeretnék kérni. Mennyi idő alatt reális leadni a súlyt,illetve olyan tanácsokat,amik segítik,hogy a módszert hosszú távon is fenntartsam,elvégre a fogyás csak fél siker,meg is kell tartani.
Úgy érzem a húszas éveim elején sokkal könnyebb volt leandi a kilókat. Viszont a korgó gyomrot nem bírom. Se elaludniyse funkcionálni nem tudok,ha éhes vagyok.
Sovány hús,zöldség,plusz egészséges köret az ebéd.
Ezt kéne napi 5x, kis ch tartalommal.
A tejtermékek és a feldolgozott húsok kommersz kajáknak számítanak. Nem enném őket profi kajálásban.
Van,akik szerint az omad egészséges.
Én nem vagyok egyik partján sem. A napi otszori éves nem nekem való. Profi meg nem akarok lenni. De azért köszi,hogy időt szántal rá és leírtad👍🏻
Értékelem a hozzászólást,de bármilyen állításra ugyanannyi ellenpélda is van. Ezt például itt egy orvos írta,ez egybevág az én gondolkodasommal:
És tudom,hogy svioobol lehet minumom öt másikat belinkelni,szintén orvostól,ami cáfolja a fentieket.
Epp most olvastam egy másik kérdést,amiben le lett ugatva a kérdező,hogy a krumplis tészta is egészséges. Engem őszintén hidegen hagy ki kit gondol,a tudomány meg folyamatosan fejlődik. Józan paraszti észre hagyatkozok. A repaval nem csak a fogyás a célom,de a hízás megelőzése yes némi onmerseklet is. Én elfogadom,hogy máshogy gindolkodsz dolgokról,neked ez fontosabb,akkor egyél napi ötször. Családanya vagyok,nekem ez is nagy eredmény az egészségem felé. Minden jót!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!