Sokadik ismerősöm fogy le úgy, hogy koplal. Neten ezek az írások a "raktározásról" meg egyebekről mind csak azért vannak, hogy ne fogyjon le senki?
vércsoport alapján és gyerekkor alapján is figyelembe kell venni, hogy kinek mi a hatásos
hát persze.
Persze te nagyon értesz hozzá miközben azt se tudtad hogy kevesebbet kell enni de nem koplalásig xd már megbántam hogy időt fordítottam arra hogy elmagyarázzam
Az ilyen meg is érdemli hogy dagadt maradjon
Velem előfordult, hogy valamiért nem tudtam enni, és lefogytam. Aztán nem sikerült megtartanom. Ez az éhezés.
Ismerőseid nem biztos, hogy éheznek, mert az azt jelenti, hogy a BMR alatt esznek. Ezt nem tudod megítélni.
Raktározási funkció: Visszaveszi az izmoknak és az agynak juttatott energiát. Van egy minimum, ami alá nem tud menni a BMR, mert például szabályozni kell a testhőmérsékletet, működtetni a létfontosságú szerveket., Ezt raktározó üzemmódban is fenn kell tartani. Lehet, hogy ismerőseiddel is ez történt, a BMR egyszerűen már nem tud lejjebb menni.
Végre valaki.. Nem tudom mióta írom már itt, hogy egy kalkulátor által kiírt érték nem pontos.. Itt van a Te példád is.
A kalória és éhségérzet nem egyenes arányos. Férfiként heti 4-5 súlyzós edzéssel és napi 35-40 ezer lépéssel 1400 kalóriát gond nélkül tartok, de én kb. egész nap kibírnám étel nélkül. Van ismerősöm, aki 3 óra nem evés után összeesik és nem tud konkrétan működni.
Raktározás nem létezik, de koplalással fogyni gratulálok.
Én is csináltam, mert hlye voltam.
Hajam mindig csomókban hullott, állandóan fáztam, tápanyaghiányom lett. Vrszegény voltam, és azóta is osteopeniám van. Király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!