Mi az értelme a GYK fogyókúra részlegének, ha itt senki nem hajlandó változtatni az életvitelén?
Ha leírod válaszban hogy mi mindent kéne változtatnia a kérdezőnek, ahhoz hogy egészséges és fitt legyen, akkor lepontoznak, mert fáj az igazság a sok lusta embernek akik ezt az oldalt nézik egész nap ahelyett hogy elmennének futni vagy lemennének a terembe edzeni (ideális esetben mindkettő kéne).
Ilyen hozzáállás mellett semmi értelme beszélgetésbe elegyedni. Én voltam kövér, most fitt és egészséges vagyok, tehát tudom milyen az út amin végig kell menni. Sok válaszadónak is lenne még bőven mit javítania az életvitelén, de ahelyett hogy a válaszokból ők is tanulnának, inkább egyből elutasítják azon válaszokat melyekből az érződik hogy nekik is lenne még hova tovább fejlődniük.
Összegezve tehát a válaszadók nem azért járnak ide hogy motivációt gyűjtsenek a további egyéni fejlődésükhöz, illetve hogy hasonlóképp motiváljanak másokat, hanem validálni akarják a saját részleges eredményeiket. Ha azt éreztetik velük, hogy van még nekik is hova fejlődniük, akkor jön a gőg és a lepontozás ahelyett hogy elismernék a hiányosságaikat és megfogadnák a tanácsokat, melyek segítségével ők is kialakíthatnának egy jobb, (még) egészségesebb életmódot.
Sokan megfogadják a tanácsokat, csak ök utána csöndben vannak.
Akik meg nem, azok pr´boálnak kifogásokat keresni.
Pont a múlt héten kaptam meg az egyik kérdezőtől hogy ő akkor sem fog sportolni és nehogy màr mi osszuk be az idejét, mikor azt mertem írni hogy kétnaponta 20 perc azért nem olyan sok, amit ne lehetne bevállalni.
Az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni. Akkor nem sportol, aztán fél év múlva jön hogy miért lóg a bőre.
Mindig vannak "újszülöttek", akik nincsenek alapokkal se tisztában. És megválaszolható kérdéseket tesznek fel.
Oké, a kérdések nagyobb része nem ilyen, hanem hülyeség, de ez nincs másképp másik kategóriákban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!