Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi az értelme a GYK fogyókúra...

Mi az értelme a GYK fogyókúra részlegének, ha itt senki nem hajlandó változtatni az életvitelén?

Figyelt kérdés

Ha leírod válaszban hogy mi mindent kéne változtatnia a kérdezőnek, ahhoz hogy egészséges és fitt legyen, akkor lepontoznak, mert fáj az igazság a sok lusta embernek akik ezt az oldalt nézik egész nap ahelyett hogy elmennének futni vagy lemennének a terembe edzeni (ideális esetben mindkettő kéne).

Ilyen hozzáállás mellett semmi értelme beszélgetésbe elegyedni. Én voltam kövér, most fitt és egészséges vagyok, tehát tudom milyen az út amin végig kell menni. Sok válaszadónak is lenne még bőven mit javítania az életvitelén, de ahelyett hogy a válaszokból ők is tanulnának, inkább egyből elutasítják azon válaszokat melyekből az érződik hogy nekik is lenne még hova tovább fejlődniük.

Összegezve tehát a válaszadók nem azért járnak ide hogy motivációt gyűjtsenek a további egyéni fejlődésükhöz, illetve hogy hasonlóképp motiváljanak másokat, hanem validálni akarják a saját részleges eredményeiket. Ha azt éreztetik velük, hogy van még nekik is hova fejlődniük, akkor jön a gőg és a lepontozás ahelyett hogy elismernék a hiányosságaikat és megfogadnák a tanácsokat, melyek segítségével ők is kialakíthatnának egy jobb, (még) egészségesebb életmódot.

2022. jan. 31. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Sokan megfogadják a tanácsokat, csak ök utána csöndben vannak.

Akik meg nem, azok pr´boálnak kifogásokat keresni.

2022. jan. 31. 14:12
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Pont a múlt héten kaptam meg az egyik kérdezőtől hogy ő akkor sem fog sportolni és nehogy màr mi osszuk be az idejét, mikor azt mertem írni hogy kétnaponta 20 perc azért nem olyan sok, amit ne lehetne bevállalni.

Az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni. Akkor nem sportol, aztán fél év múlva jön hogy miért lóg a bőre.

2022. jan. 31. 14:15
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Az a fő probléma, hogy a válaszolók nem veszik tekintetbe, hogy milyen alkategória alatt van a kérdés. Nyilvánvaló, hogy ha valaki az Atkins kategóriában kérdez valamit, nem olyan választ vár, hogy milyen egészségtelen, amit csinál, és térjen át a vega táplálkozásra.
2022. jan. 31. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindig vannak "újszülöttek", akik nincsenek alapokkal se tisztában. És megválaszolható kérdéseket tesznek fel.

Oké, a kérdések nagyobb része nem ilyen, hanem hülyeség, de ez nincs másképp másik kategóriákban sem.

2022. jan. 31. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem mindenki ilyen, én reménykedem benne, hogy legalább pár embernek hasznos, amiket írunk (és néha a válaszok is hülyeségek, valljuk be)
2022. jan. 31. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Paran megfogadjak, sokan meg naivan azthiszik konnyen megusszak par het dietaval meg tornaval 😅 aztan feladjak mert tulsok melo
2022. febr. 1. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
A cigis dobozon mi értelme a feliratnak meg a képnek? Nem amiatt fogod lerakni (ha lerakod), csak egy kötelező dolog. Itt is ez a kategória egy kötelező dolog, mert diétával kapcsolatban nem nagyon van más kategória.
2022. febr. 2. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!