Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan Edzésterv (! )...

Van olyan Edzésterv (! ) amivel Itthon fogyhatok, akár 10 kilót is? Többi lent!

Figyelt kérdés

Van valami Itthoni edzésterv, ami a leghatásosabb és fogyhatok tőle olyan 10 kilót is akár + formálódhatok? Konkrét edzésterv érdekelne! Segítsetek!

18 éves lány vagyok 163-165 cm 71 kiló. Erős csontozatom van, inkább olyan 65-nek nézek ki, de ez lényegtelen. Fogyni szeretnék, a cél: 58-60 kiló, formás alak. Mit tegyek? kérlek ne valami rövid válasz minthogy fuss vagy biciklizz... Konkrét edzésterv éredekel napi szinten, amit itthon elvégezhetek, emellett az étrend kérdés(?). Kérlek aki tud segítesen!

2010. nov. 3. 16:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Hát, jah, bepakolsz egy táskába edzőcuccot, és lemész a terembe...
2010. nov. 3. 17:24
 2/11 A kérdező kommentje:
ez nem válasz a kérdésemre
2010. nov. 3. 17:28
 3/11 anonim ***** válasza:

kaja:1000-1200kcal/ nap

mozgás: Rubint Réka 2009

2010. nov. 3. 17:35
 4/11 anonim ***** válasza:
52%

én ugyan úgy mint te 163 centi magas vagyok és 68 kiló :) én is szeretnék fogyni 10kilót kb. csak én 16 éves vagyok:)

próbálom a diétát betartani,sok gyümölcs a csoki és cukor helyett...lefekvés előtt 3 órával eszek csak akkor is valami könnyűt natúr joghurt,mozzarella sajt zöldségekkel össze keverve(hasonlít a görög salira csak nincs öntet)...sok fehérjét eszek és tejet iszok...

szerintem a legjobb a csirkemell rizzsel...:)

ugyan úgy kell szénhidrátot is enned...csak rozsos kenyeret mondjuk a zsemle és rendes kenyér mellett...

reggelire ehetsz ugyan olyan adagot amit szoktál..és nap végére mindig kevesebbet...nem szabad koplalni...ha nem tudod betartani a diétát az étrendet akkor sportolj...:)

ez attól is függ hogy kertes házba vagy panelba laksz...ha kertes házba az könnyebb mert ott kimehetsz ugráló kötelezni,futhatsz az udvaron...a panel lakásban (én ott lakom) én otthon a szobámba szoktam napi 100-200 felülést csinálni+helyben futás+ugráló kötél...sokat sétálok ahova csak tudok sétálva megyek...:) suliba nem buszozok nem visznek kocsival...inkább előbb elindulok :) + testnevelés óra...:)

szoktam keresgélni youtubeon Rubint Réka tornát és azt csinálni...:)

nem tudom hogy az alatt mit értesz hogy "kérlek ne valami rövid válasz minthogy fuss vagy biciklizz." nem szeretnél futni és biciklizni? és az utcán sportolni vagy mi?

De a lényeg hogy a futás a legjobb.Én csak akkor futok ha mondjuk a barátnőm is szeretne ami nagyon ritkán van mert ő vékony és 1hónapban 1* vagy 2 havonta elkísér futni...:) a bicó is jó vagy a görkorcsolya,jégkori :)bármi ami megmozgat :)

és arra is figyelj hogy ha elkezdesz egy edzést hogy csinálsz mondjuk 30 felülést akkor másnap 40et csinálj...:) attól függ mennyit bírsz és fokozatosan növeld hogy fejlődj.. :)

2010. nov. 3. 17:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Mik a legproblémásabb testrészeid? Van szobabicajod?
2010. nov. 3. 17:58
 6/11 A kérdező kommentje:

has, comb, derék, (a karomról is szeretnék, bár azzal nincs semmi baj végülis)

sajnos nincs

2010. nov. 3. 18:02
 7/11 anonim ***** válasza:

Hetente 4-5ször kéne tornáznod, az is jó, ha minden másnap: pl. hétfő, szerda, péntek, vasárnap.

Jók a Rubint Réka DVD-k is, az add önmagad 2 és 3-at ajánlom vagy a 2009-es DVD-jét. Leginkább az utóbbit (2009eset). 20 perces blokkok vannak benne, felsőtestre, comb, has és fenék. Csinálhatod azt is, hogy mindennap megcsinálsz 20percet, kiválasztasz egy testrészt, következő nap pedig másra edzel.

Ha minden másnap tornázol, csinálj meg egyszerre 2 blokkot. Pl. hétfő: popsi és comb, szerda: felsőtest és has, péntek megint popsi és comb, vasárnap: felsőtest, has.

Az étrendre figyelj (ez a legfontosabb!), ne egyél cukros ételeket, fehér lisztes pékárukat. Az Update módszer amúgy nem rossz, én is csináltam (nem norbis termékekkel, hanem normális, "hétköznapi" kajákkal). A norbi titok 2-ből vettem a kódokat.

2010. nov. 3. 18:33
 8/11 A kérdező kommentje:

köszönöm!

.. de ez végülis testformálás, torna, de nem szírégetó, vagyis ez inkább erősít nem?:S

2010. nov. 3. 18:45
 9/11 A kérdező kommentje:
zs*
2010. nov. 3. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:
De, ezek hidd el égetik a zsírt. Nem súlyzókkal edzel. Amúgy nem árt, ha mellette bicajozol vagy futsz, de elég ez is. Azért fontos az étkezésre figyelni, hogy ne erősödj (mert ha zabálsz mindent és mellette edzel, feljöhet elég sok izom rád). Ha diétázol és úgy edzel, a szervezeted a zsírt fogja energiaforrásként felhasználni, vagyis fogysz.
2010. nov. 3. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!