Csakhogy vannak olyasmik, hogy az élet realitásai!
🤦
Szerintem reménytelenebb a fogyási célkitűzésed, mint egy molettebb nőket kedvelő normális pasi beszerzése. Még ha a testsúlyod felét le is adnád, akkor is feltétlenül plasztikáztatni kéne a kinyúlt bőrödet. Szerintem itt egy minőségi léghullámos vibrigép beszerzése lesz a jó megoldás!
Semmilyen jómódúbb pasinak már nem kell egy narancsbőrös és hegekkel teli 30-as!
🤦
Ráadásul a financiális tranzakciók sorrendjével is van némi elvi probléma...
😆😂🤣
Igen, valamennyire fog. Ez már az a fogyás aminél nem lehet megúszni. De lassú fogyással, kollagénnel, mozgással, lehet rajta segíteni, viszont azzal tisztában kell lenni, hogy egyik se sebészkés.
Én 106 kilót fogytam 4 év alatt, maradt itt ott némi bőr, de nem zavar, és nem is annyira durva, hogy emiatt kés alá feküdjek. Ruhában meg sem látszik. Rosszabbra számítottam mikor belevágtam az életmódváltásba. Levetkőzni csak a férjem előtt szoktam, akit szintén nem zavar, más véleménye pedig nem érdekel😂
Az egészség és az életminőség számomra előbbre való mint a kinézet.
#11 ha csak a pasik miatt akarsz fogyni az rég rossz.
Nekem volt egyetemi csoporttársam 50es ruhaméret. Ma sem kisebb és azóta házas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!