Pajzsmirigyprobléma például tényleg ellehetetlenítheti a lefogyást? Én nem hiszem el, hogy tényleg nem fogy semmit, aki kalóriadeficitben van.
Én nem tudtam szintetikus hormonnal, csak természetessel.
Gyerekkorom óta sportoltam, mindig jó testű voltam, és az tűnt fel, hogy fegyelmezett életmód mellett elkezdtem hízni.
Aztán elájultam, kivizsgálás és kiderült az alulműködés.
Számomra képtelenség volt a fogyás. Ödémádodtam. Dagadt szemek, arc, lábfej, mintha terhes lennék akkora has.
Már eljutottam elkeseredésemben oda, hogy éheztem, de így is éppen csak tartani tudtam a súlyomat.
Pokol volt.
Ahogy elkezdtem a természetes hormont, néhány hét alatt megindult a fogyás.
Mostmár ehetek bármit.
7
Igen,sokszor ezt hallom èn is,de a pm betegek szama is iszonyat megugrott az elmúlt évtizedben.
Mindemellett sok a lusta,akaratgyenge ember,aki a genetikára fogja,de 5ezer kalóriát zabàl.
Én pm.alulos vagyok,a tsh be van állva de kb.8 kg felesleg van rajtam és bevallom,miattam. Nem mozgok,nem diétàzok,lusta vagyok. Ha a gyerek nő egy kicsit,majd igyekszem összeszedni magam. Most még szoptatok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!