Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lefogyásból keletkezett lógó...

Lefogyásból keletkezett lógó bőrök idővel visszahúzódnak? Vagy mit lehet tenni? Túl drága a plasztika..

Figyelt kérdés
Lefogytam és ilyen gond van
2023. júl. 2. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Voltál-e bármilyen orvosnál a fogyásod előtt, aki felírta a súlyodat? Mert dokumentált nagy fogyásnál mehet tb-re a hasplasztika...
2023. júl. 2. 21:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem
2023. júl. 2. 22:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy, hogy itt milyen mennyiségű lógó bőrről van szó. Szerintem ha viszonylag minimális, akkor lehet az idő és az edzés segít. Viszont ha valakin ott a nagy mennyiségű lógó bőr, akkor az nem fog semmivé lenni, nem fog a tömérdek mennyiség visszahúzódni.
2023. júl. 3. 00:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is így jártam, hiába edzel, nekem a hasamon lógott, undirító volt, nem tudtam elviselni. Mikor eltelt egy év, beleuntam. Abbahagytam az edzést, és elkezdtem enni, kicsit többet. Feljött pár kiló, eltelt fél év, és már nem lóg. Én 110 ről fogytam 53 ra. Most nem tudom, mennyi vagyok, mert nem érdekel, fe legalább nem lóg a bőröm.
2023. júl. 3. 04:54
 5/11 A kérdező kommentje:
Tehát vagy lógó bőrű leszek vagy dagadt. Nem is tudom melyik a jobb
2023. júl. 3. 07:40
 6/11 A kérdező kommentje:
Én 118 voltam és most 60 de gyorsan adtam le és ja
2023. júl. 3. 07:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Kettő között kell lenni. Kb én most ott lehetek, de hogy még egyszer nem fogok diétázni, meg edzeni a lógó bőrért az holt biztos, előzzvoltam.
2023. júl. 3. 08:19
 8/11 anonim ***** válasza:
43%

"Tehát vagy lógó bőrű leszek vagy dagadt. Nem is tudom melyik a jobb"

Erre akkor kellett volna gondolnod mielőtt felhízlaltad volna magad'

2023. júl. 3. 08:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom nincs ebben (még fogyás előtt állok), de azt olvastam, hogy lehet izmot növelni, ami kitölti majd a helyet a bőr alatt, hideg fürdőt venni, ami feszesíti a bőrödet és léteznek kollagénben gazdag ételek (bone broth, csirke, zöldség, gyümölcs)...
2023. júl. 3. 09:02
 10/11 NTBS ***** válasza:
Esetleg orvosi konzultáció a lehetőségekről.
2023. júl. 3. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!