Mik a kovetelmenyek a tamogatot plasztikai mutethez?miknek kell megfelelni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 12:41
1/3 anonim válasza:
Érdemes lenne leírnod hogy mit és miért szeretnél plasztikáztatni mert ha csak pl. a nózikádat mert nem tetszik akkor kizárt hogy kapnál rá bármilyen támogatást
2/3 anonim válasza:
Nekem pl mellkisebbítésem volt.
A beutalót a háziorvos adta, a plasztikán megnézték, hogy igen, ez a testúlyom % százaléka, és genetikus.
Vittem nekik a gyógytornász adta papírokat a gerincferdülésemről, illetve nézték a fokozott súrlódás és bepállás miatt kialakult bőrproblémáimat is.
Ezek után volt kvantitív és kvalitív vérkép, torzó CT, ultrahang, tüdőkapacitás mérés.
Ezt leokézták.
Ezek után mentem konzultálni az aneszteziológussal, és egy pár napra rá műtöttek.
3/3 anonim válasza:
Ha szerzel igazolást egy pszichiátertől, hogy olyan szintű lelki problémát okoz a kinézeted, akkor lehetséges, hogy kapsz rá támogatást. Ismerek olyat, akinek így csináltak TB támogatott plasztikai műtétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!