Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 67kg lefogyasa után lógni fog...

67kg lefogyasa után lógni fog a borom?

Figyelt kérdés
125kg 30on túli nő vagyok

szept. 9. 13:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
6%

Igen, ha éppen nem a hullaházban kötsz ki idejekorán, akkor nagyon fog lógni!

🤦

szept. 9. 13:51
 2/20 A kérdező kommentje:
Egy intelligens ember nem is akad fennt azon hogy nem.irok ékezettel. Gyakorolj önkontrollt fiam.
szept. 9. 14:13
 3/20 Awatpr0 ***** válasza:
65%

Ha kitartó vagy, sok éve csinálod, talán lehet minimálisra csökkenteni a bőr lógását. De ehhez tényleg elszántnak kell lenned, és nem abbahagyni egy fél év után, ez évek kérdése. Öcsém olyan 40kgot fogyott és neki nem lóg a bőre, de 4 éve már tuti benne van az edzésben.

Viszont ha félreértettem a kérdésed, akkor mindegy hogy 125kgosan, vagy 67kgosan lógatod a bort, az mindig lógni fog. És kedves első válaszoló teljesen mindegy hogy vörös vagy fehérbort lógat:D

szept. 9. 15:29
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ekkora fogyásnál már nincs csodaszer se gyakorlat. Túl sok az a 67 kg hozzá, lógni fog, igen.
szept. 9. 15:36
 5/20 anonim ***** válasza:
84%
Igen
szept. 9. 15:43
 6/20 anonim ***** válasza:
1%

Nem értem, hogy miért lett lepontozva az #1 válaszom, hisz 30 felett életveszélyes egy ilyen mértékű fogyás - hisz nem 10 év alatt akarod leadni a testtömeged felét - ugyebár?

Nem lenne elég jó kondi mellett az a 90 kg? Azzal már megoldható lesz a rendszeres szex - ami a téma ki nem mondott, de valódi célja!

Manapság már nagyon menő a stramm fizikum:

[link]

szept. 9. 15:49
 7/20 anonim ***** válasza:
48%
Nyilván pontosan nem lehet megmondani milyen lesz majd a bőröd. Feszes nem lesz, de az, hogy milyen mértékben lesz "laza" a bőröd, azt nem lehet előre megmondani. Attól is függ, hogy jelenleg hogyan oszlik meg rajtad a túlsúly. Nyilván ha valaki például nagyon hasra hízik, és a fölösleg nagyrésze ott van, akkor nagy eséllyel ha máshol nem is, de a hasán azért eléggé látható lesz a fogyás. Ha viszont valakin arányosabban helyezkedik el a túlsúly, akkor valószínűleg a bőre sehol sem lesz tökéletes, viszont nem is lesz egyik testrészen sem akkora "tragédia".
szept. 9. 17:04
 8/20 anonim válasza:
25%
Én egyszer fogytam 52 kilót egyáltalán nem lógott a bőröm annyira kell odafigyelni hogy egy hónapban legfeljebb 10 kilót fogyjál mert a lógó bőr a túl gyors fogyás következménye.
szept. 9. 17:22
 9/20 anonim ***** válasza:
68%
10 kg/hónap nagyon egészségtelen fogyás, éhezéssel jár, nem szabad annyit.
szept. 9. 17:23
 10/20 anonim ***** válasza:
75%

#8 (17:22) - 10 kilót akkor sem fogsz fogyni, ha az egész hónapban semmit sem eszel - kivéve ha 250 kilóról kezdesz!

🤦

(Bocsi mindenkitől - mert véletlenül szürkét nyomtam a piros helyett erre az értelmetlen nagyot mondásra.)

szept. 9. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!