Nagyon nehéz körülmények között éltem még 6 hónapja, volt olyan nap nem volt mit ennem. Most a nagybátyám befogadott, viszont nagyon meghíztam. 60 éves vagyok, hogyan kezdjek a lefogyáshoz? Ha nem fogyok le, kitesznek az utcára. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
2023. febr. 17. 04:12
2/9 anonim válasza:
"Ha nem fogyok le, kitesznek az utcára"
Mi van?
3/9 anonim válasza:
Ne egyél annyit. Egy nap egyél fele annyit, mint most.
4/9 anonim válasza:
#2 lehet, hogy már kezdi kirnni őket a vagyonukból, a költségekhez viszont nrm járul hozzá. Erről semmit nem tudtunk meg.
Kérdező, kezdj el mindenből kicsit kevesebbet enni és kicsit többet mozogni (busz helyett séta, lift helyett lépcső stb.).
7/9 anonim válasza:
60évesen kiteszik magát az utcára ha nem fogyle? Ezt nem értem. Tudok egy két tippet de maga már túl idős eszt a módszert nem hasznalhatja a fogyáshoz.. szegény néni bácsi de ezt még sem értem maga 60 éves a nagy bátty akkor mennyi ?? Nekem a nagy báttyám apa testvére én vagyok 17 nagy báttyám 40. Ez nem kamu?? Mondjuk 60 évesen nem is nagyon hasznalják az oldalt vagy itt sok az öreg?
8/9 anonim válasza:
Kategóriát tévesztettél! Családi kapcsolatokban lehet indulni az Andersen-díjért.
9/9 anonim válasza:
Imádom, provokatív kérdés bedob, kérdező meg el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!