Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha sok vizet iszok (kb. 2...

Ha sok vizet iszok (kb. 2 litert 1 nap) és mellette keveset eszek, aminek nagyrésze leves, akkor összébb-szűkülhet a gyomrom?

Figyelt kérdés

szept. 8. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Összeszűkülhet, de ahhoz apránként fogyaszd a vizet.
szept. 8. 22:47
 2/10 Awatpr0 ***** válasza:
25%

Attól is összeszűkülhet a gyomrod, ha nem csak levest eszel. Csak kevesebbet, mint amit eddig elfogyasztottál.

Pl.: ettél egy nap 3000kalóriát, most elkezdesz csak 2000ret enni, már attól egy pár nap alatt összeszűkül, és kevesebbet fogsz kívánni. Én nem ajánlanám a fogyókúrát, inkább diétázz.

Egyébként ez a napi 2l víz szerintem nem olyan sok

szept. 9. 01:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A 2 liter az nem sok. Az a normál mennyiség
szept. 9. 07:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
2 liter az tényleg nem sok, ha meg még sportolsz is akkor kimondottan kevés
szept. 9. 09:23
 5/10 A kérdező kommentje:
2/4 Awatpr0 Ha 2 liter víz nem olyan sok akkor mennyi kéne egy nap?
szept. 9. 09:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Awtpr0 A diétával sajnos nem megyek semmire mert a más ízeket nem tudom megszokni megszeretni meg főleg nem és ezért eszek inkább kevesebbet egy nap, hogy azért jó étvággyal is tudjak enni és finom legyen az amit megeszek és jól is essen.
szept. 9. 09:32
 7/10 anonim ***** válasza:
76%
Hány centi, hány kiló? Nem léböjttel kell fogyni, ha egyáltalán kell.
szept. 9. 09:38
 8/10 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom ezt hol találtad de nem túl jó.

A leves épphogy tölti a gyomrot

A 2 liter kifejezetten kevés. Nekem pl 4-4.5et mondott a doki. De az átlagembernek elég 3 liter.

Akkor szukul a gyomrod ha sokszor keveset eszel. És ez tapasztalat. Bármit lehet. Ideálisan persze tápanyagdús ételeket. Csak mértékkel

szept. 9. 09:39
 9/10 Awatpr0 ***** válasza:
42%

3-4l-t szerintem bőven meg lehet inni nyáron, főleg, hogy ilyen meleg nyarunk volt. 5l már soknak számít szerintem

De lepontoztak, szóval tuti hülyeségeket írok:D

szept. 9. 09:44
 10/10 anonim válasza:
82%
Nekem az orvos azt mondta, hogy 2,5-3 liter víz elfogyasztása lenne a jó, főleg nyáron inkább 3 litert kellene inni.
szept. 9. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!