Ha sok vizet iszok (kb. 2 litert 1 nap) és mellette keveset eszek, aminek nagyrésze leves, akkor összébb-szűkülhet a gyomrom?
Attól is összeszűkülhet a gyomrod, ha nem csak levest eszel. Csak kevesebbet, mint amit eddig elfogyasztottál.
Pl.: ettél egy nap 3000kalóriát, most elkezdesz csak 2000ret enni, már attól egy pár nap alatt összeszűkül, és kevesebbet fogsz kívánni. Én nem ajánlanám a fogyókúrát, inkább diétázz.
Egyébként ez a napi 2l víz szerintem nem olyan sok
Nem tudom ezt hol találtad de nem túl jó.
A leves épphogy tölti a gyomrot
A 2 liter kifejezetten kevés. Nekem pl 4-4.5et mondott a doki. De az átlagembernek elég 3 liter.
Akkor szukul a gyomrod ha sokszor keveset eszel. És ez tapasztalat. Bármit lehet. Ideálisan persze tápanyagdús ételeket. Csak mértékkel
3-4l-t szerintem bőven meg lehet inni nyáron, főleg, hogy ilyen meleg nyarunk volt. 5l már soknak számít szerintem
De lepontoztak, szóval tuti hülyeségeket írok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!