Kinek milyen fogyókúra vált be és mennyi idő alatt adott le X kg-t?
Nem zabalok annyit mint régen,de továbbra is eszek mindent
-10 tavasz óta
Kalória számlálás (1200, max 1400/nap) és pékárú, gabonfélék kerülése- pl bulgur se, puffasztott is vagy abonett se (!)
Zöldség, fehérje általában amit eszem.
Mellette 3 naponta mozgás - 90p jóga.
Van hogy fix - heti mínusz 1/2kilo, van hogy 3 hétig semmi, aztán hitelen - 2kiló 1 hét alatt leugrik. 3 hónap - 10 így...
A kitartás az egyetlen módszer, a fegyelmrzetseg. A többi jön
Kalóriaszámolással nagy súlyból 3 hónap alatt 10 kilót. Mindent ettem, változatosan, tartottam a kalóriakeretet, amit a yazio javasolt.
Előtte hosszú évekig sokkal többet ettem, számolatlanul, akár 2x-ese is lehetett vagy több, ki tudja. A megszokotthoz képest nagy váltás miatt a súlycsökkenés mellett hajhullás, fogromlás is beindult.
Emellett meguntam, macerás volt, nem is mindig sikerült pontosan mérnem, néha csak becsültem. Olyan is volt, hogy vagy éhes voltam még, vagy inkább ehetnékem volt, szóval éreztem, hogy kevesebbet ehetek, mint amennyit szeretnék.
Inkább abbahagytam a kalóriaszámolást és újból elkezdtem kedvem szerint enni. Visszajött minden. Tehát elvileg működik a kalóriaszámolás, de mégsem való mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!