Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek milyen fogyókúra vált...

Kinek milyen fogyókúra vált be és mennyi idő alatt adott le X kg-t?

Figyelt kérdés

szept. 4. 22:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Kalóriaszámolás.
szept. 4. 22:33
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Január vége felé kezdtem el diétázni ,126 kg ról indultam ,most tartok 107 kg nál ,eddig elég volt az hogy elhagytam a cukros üditőket,előtte rengeteget ittam ,és próbálok egészségesen taplálkozni
szept. 4. 22:53
 3/14 anonim ***** válasza:
94%

Intervallumedzés és kalóriadeficit. Illetve zéró cukor és zéró liszt (mindenféle lisztet kiiktattam), mert sok cukros és lisztes ételt fogyasztottam, plusz a zsíros ételeket sem vetettem meg - helyette csupa zöldség-gyümölcs diétán voltam.

Ezt kb. 1 éve kezdtem el, és ezzel a módszerrel két hónap alatt 68-ról 59 kg-ra mentem le. De aztán 2 hónap után a mozgást nem tudtam tartani, azóta sem edzek semmit se, viszont a táplálkozásra továbbra is nagyon odafigyeltem, és igaz, hogy kb. fél év alatt, de szépen lassan lement rólam további 6 kg, így vagyok most 53 kg (pontosabban 52-54 között ingázok), és ezt tartom 4-5 hónapja. Amióta 52-54 kg körül vagyok, azóta eszek mindenfélét, cukros, lisztes és zsíros ételeket is, de ezeket csak nagyon módjával.

És hozzáteszem, hogy 160 cm magas vagyok, szóval nem kell anorexiát kiáltani :)

szept. 5. 03:10
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Kalóriaszámolás + sport (itthoni súlyzós edzés+falmászás)

-40 kg (98-ról 58-ra) 15 hónap alatt

szept. 5. 06:31
 5/14 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
100%
csak a kalóriát csökkentettem, bő egy év alatt -17 kg.
szept. 5. 06:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Kalóriaszámolás, én tavaly szeptemberben kezdtem, 81.5 Kg-ról most 63.1 Kg vagyok a 160cm-hez. Az eleje gyors, első 10 kg 3 hónap volt edzés nélkül, a következő 10kg-nak még nem értem a végére edzéssel se :) Szóval kell az elhatározás, kitartás és tilos a koplalás.

Lisztet én a második etapban iktattam ki, amikor már lassult az ütem ettől függetlenül belefér némi édesség is a heti átlagba, de nem sok. Nem az edzés hozza a fő eredményt hanem a kaja: kb 70:30 arányban

szept. 5. 07:48
 7/14 anonim ***** válasza:
85%

"milyen fogyókúra vált be"

Keveset ettem, sokat sportoltam.

szept. 5. 07:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Kcal számolás, plusz sok sport.

Egy barátnőmnemk pedig az időabalkos étkezés vált be.

szept. 5. 08:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Számolom a kalóriákat+mozgás (jóga, elliptikus tréner). Újév óta, -35 kg.
szept. 5. 09:21
 10/14 anonim ***** válasza:

Kalóriaszámolás és sport

32 kg 1.5 év

szept. 5. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!