Kinek milyen fogyókúra vált be és mennyi idő alatt adott le X kg-t?
Intervallumedzés és kalóriadeficit. Illetve zéró cukor és zéró liszt (mindenféle lisztet kiiktattam), mert sok cukros és lisztes ételt fogyasztottam, plusz a zsíros ételeket sem vetettem meg - helyette csupa zöldség-gyümölcs diétán voltam.
Ezt kb. 1 éve kezdtem el, és ezzel a módszerrel két hónap alatt 68-ról 59 kg-ra mentem le. De aztán 2 hónap után a mozgást nem tudtam tartani, azóta sem edzek semmit se, viszont a táplálkozásra továbbra is nagyon odafigyeltem, és igaz, hogy kb. fél év alatt, de szépen lassan lement rólam további 6 kg, így vagyok most 53 kg (pontosabban 52-54 között ingázok), és ezt tartom 4-5 hónapja. Amióta 52-54 kg körül vagyok, azóta eszek mindenfélét, cukros, lisztes és zsíros ételeket is, de ezeket csak nagyon módjával.
És hozzáteszem, hogy 160 cm magas vagyok, szóval nem kell anorexiát kiáltani :)
Kalóriaszámolás + sport (itthoni súlyzós edzés+falmászás)
-40 kg (98-ról 58-ra) 15 hónap alatt
Kalóriaszámolás, én tavaly szeptemberben kezdtem, 81.5 Kg-ról most 63.1 Kg vagyok a 160cm-hez. Az eleje gyors, első 10 kg 3 hónap volt edzés nélkül, a következő 10kg-nak még nem értem a végére edzéssel se :) Szóval kell az elhatározás, kitartás és tilos a koplalás.
Lisztet én a második etapban iktattam ki, amikor már lassult az ütem ettől függetlenül belefér némi édesség is a heti átlagba, de nem sok. Nem az edzés hozza a fő eredményt hanem a kaja: kb 70:30 arányban
"milyen fogyókúra vált be"
Keveset ettem, sokat sportoltam.
Kcal számolás, plusz sok sport.
Egy barátnőmnemk pedig az időabalkos étkezés vált be.
Kalóriaszámolás és sport
32 kg 1.5 év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!