A háziorvosomnak mondtam, fogyni szeretnék. Azt mondta 'Rajta! Kértem utaljon be Dietetikushoz. Válasza ennyi: nem tehetem. 160 centi, 90 kg és 59 éves vagyok... Most mit tehetek? Pénzem nincs fizetősen. Hova fordulhatok?!?
Figyelt kérdés
szept. 1. 11:14
31/32 anonim válasza:
Az a lényeg, itt lepontozó troll, hogy aki szerinted hosszú szöveget írt, ő tényleg segíteni akar, ahogy én is, te meg csak itt trollkodsz és a segítőket pontozod le.... nem te vagy itt a lényeg, hanem a kérdező....menj máshova
32/32 anonim válasza:
#16 "fogyás elmélete" - Neked sikerült fogynod, mennyit, milyen súlyról indultál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!