Vajon le fogok fogyni? Hogy motiváljam magam?
Minél több rajtad a súlyfelesleg, annál könnyebben fogysz.
Az utolsó kilóktól a legnehezebb megszabadulni, bár nem tudom milyen messze vagy a célodtól, és, hogy egészséges célt tűztél-e ki.
Ha hetek óta ugyanaz a súlyod érdemes elgondolkodni a miérten.
Eleget alszol? Eleget eszel? Nem lassult le az anyagcseréd, nem éhezteted magad? Célodnak megfelelő ételeket eszel? (Sok fehérje, kevesebb szénhidrát, zsír) Stb...
Ha bármin is változtatni akarsz, próbáld inkább a mozgást növelni, ne a kajaadagot csökkentsd.
A kérdező pedig gondolom nem profi testépítő, mert akkor nem itt kérdezne.
Kérdező: folytasd, amit eddig. Ha zavar, hogy lassabb a fogyás, akkor egyél kevesebb kalóriát vagy/és mozogj többet.
Köszönöm a válaszokat!
2# kalóriát számolok és sokat mozgok. Nagyjából ennyi. Egy nap kb 1200-1300 kcl szoktam enni. Viszont azt olvastam, hogy ettől is állhat meg/lassulhat a fogyás. Hagyjam ezt a mennyiséget vagy csökkentsem picit / növeljem ? Hátha kicsit gyorsabban menne
Szerintem semmiképp se menj 1200 kcal alá. Lehet már ez is kevés.
BMR kalkulátorral számolva milyen eredményt kaptál, mennyi a kalóriaszükségleted?
Ez alá az érték alá semmiképp ne menj, a mozgást növeld.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!